Gomaco a prezentat noul Commander II la World of Concrete 2018

MEq
By MEq februarie 16, 2018 18:53

Gomaco a prezentat noul Commander II la World of Concrete 2018

Commander II, finisorul de beton cu două unități de rulare de la Gomaco, revine și e mai bun ca niciodată. Noua lansare a Commander II a fost anunțată la World of Concrete 2018. Acesta afișează simplitatea unui finisor de beton cu două șenile, dotat cu sistemul exclusiv de control digital G+.

Betonul ajunge în buncăr prin intermediul unei benzi transportoare de 508 mm lățime și 1,8 m lungime. Viteza benzii de 106,7 m/min. ajută la transportul rapid al betonului în buncăr. Confortul și vizibilitatea operatorului sunt foarte importante la noul Commander II. Platforma operatorului este acum izolată pentru a elimina vibrațiile. Noua consolă de comandă pivotantă îi permite operatorului să aibă un control optim și o vizibilitate maximă indiferent de aplicație. Sistemul de control G+ permite acționarea independentă a șenilei, pentru un control maxim al finisorului.

Commander II este acționat de un motor Kohler de 102 hp (76 kW), Tier IV. Are o viteză de deplasare de până la 25 m/min, pentru a traversa rapid orice șantier. Este echipat cu un tambur de 1524 mm cu transmisie directă, pentru pregătirea exactă a suprafeței de frezare. Commander II poate fi folosit într-o varietate de aplicații și este conceput pentru a freza (stratul suport) și turna beton simultan. Se poate adapta cu ușurință de la un proiect la altul, în aplicații de constructii de borduri și rigole, parapeți de protecție, canale de irigații, piste pentru alergare/ciclism (recreaționale) și multe altele.

„Este tot ce ți-ai putea dori de la un Commander II”, a declarat Kevin Klein, vicepreședinte al departamentului de proiectare/cercetare și dezvoltare Gomaco. „Am adăugat consola pivotantă, similară modelului Commander III. Commander II poate fi transportat pe un camion cu remorcă, cu o lățime de 2,6 m. Dispune de două trepte de viteze. De fapt, software-ul său de control G+ a derivat din experiența noastră extinsă a finisoarelor pe două unități pe șenile, pentru a face Commander II mai ușor, mai rapid și mai bun ca oricând.”

MEq
By MEq februarie 16, 2018 18:53