EvoQuip lansează la Hillhead 2022 noua stație de sortare Falcon 820

MEq
By MEq iunie 8, 2022 15:47

EvoQuip lansează la Hillhead 2022 noua stație de sortare Falcon 820

Story Highlights

  • EvoQuip
  • Terex
  • Hillhead 2022
  • stație de sortare EvoQuip
  • concasor cu impact Cobra 230R
  • statie de sortare Falcon 820

Related Articles

EvoQuip va prezenta la Hillhead 2022 (în Buxton, Anglia) noua stație de sortare Falcon 820 și va face demonstrații pe toata durata expoziției cu un concasor cu impact Cobra 230R.

Gama EvoQuip de stații mobile de concasare și sortare oferă o soluție compactă și versatilă ce poate opera în cele mai grele aplicații, putând procesa inclusiv beton armat, asfalt reciclat, deșeuri din construcții și demolări, cărbune și piatră naturală. EvoQuip oferă o soluția adecvată pentru reciclarea pe loc în zonele urbane, toate produsele fiind ușor de transportat de la un șantier la altul.

Falcon 820 este cea mai nouă stație din gama de sortare EvoQuip. Designul său robust îi permite să proceseze materiale precum nisip și pietriș, piatră concasată, cărbune, sol vegetal și deșeuri din demolări. Falcon 820 este un utilaj de sortare compact ce dispune de un ciur cu două etaje. Designul său versatil și robust îl face ideal pentru aplicații multiple. În plus, dimensiunile sale compacte de transport permit relocarea sa cu ușurință între șantiere.

Gama Falcon constă din stațiile cu ciur înclinat Falcon 820, Falcon 1220 și Falcon 1230. Aceste stații Flacon combină într-o singură unitate autonomă procesele de cernere, sortare și stocare. Prin gama versatilă de unghiuri ale ciurului, modelele Falcon de la EvoQuip oferă o sortare eficientă a materialului fin și sunt ideale în aplicații multiple. Ușurința reamplasării lor și configurarea rapidă sunt, de asemenea, caracteristici-cheie ale gamei Falcon.

Concasorul cu impact Cobra 230R
Concasorul cu impact Cobra 230R este un utilaj versatil și ușor de folosit, ce poate opera în cele mai grele aplicații, cu materiale precum beton armat, asfalt reciclat, deșeuri din construcții și demolări sau roca naturală. Sistemul integrat Afterscreen cu sită post-sortare de 2,44 m x 1,2 m (8’ x 4’) pe Cobra 230R se asigură că specificațiile necesare de produs sunt atinse cu materialul supradimensionat, fie recirculat înapoi la concasor, fie stocat. Capacitatea de detașare rapidă a întregului sistem de post-sortare, inclusiv a benzii de transfer a refuzului de ciur, oferă opțiunea deplasării utilajului fie în modul standard, fie transportat separat.

Gama de concasoare cu impact Cobra oferă productivitate de vârf, versatilitate și eficiență în termeni de consum de combustibil; în ceea ce privește ușurința în utilizare și funcționalitatea, gama este concepută cu un accent major pe operator. Încorporează caracteristici precum: accesul de la nivelul solului la compartimentul motor, la sistemul hidraulic, la punctele service și de alimentare. De asemenea, dispune de un pachet de radiator rabatabil și o banda de transport ce poate fi coborâtă sau îndepărtată rapid pentru întreținere. În plus, operatorul poate reamplasa concasorul din telecomandă, fără a părăsi cabina excavatorului.

MEq
By MEq iunie 8, 2022 15:47