Noul Bell B60E vine în Europa şi poate fi văzut la Bauma

MEq
By MEq March 4, 2016 10:54

Noul Bell B60E vine în Europa şi poate fi văzut la Bauma

Cu ocazia târgului Bauma din aprilie, producătorul sud-african specializat în camioane articulate Bell Equipment intenţionează să-şi reconfirme poziţia de furnizor global al celei mai largi game de camioane articulate şi de inovator în dezvoltarea soluţiilor de transport în teren dificil, odată cu lansarea modelului mare din seria E şi introducerea pe piaţa europeană a noului său camion de 60 t, B60E.

Prima generație Bell de camioane de 60 t, B60D, a fost introdusă ca un concept la ediţia inaugurală Bauma Africa, în 2013. De atunci, camionul a fost folosit cu succes pe diverse şantiere din Africa, unde a câștigat popularitate pentru capacitatea sa de adaptare la orice tip de vreme. Bell B60D a fost dezvoltat după ce compania a identificat o nevoie tot mai mare printre contractorii ce folosesc camioane rigide în gama de 60 t. Ca răspuns, compania a adoptat conceptul cu două punţi al unui camion rigid, dar cu punte faţă motoare și șasiu față / spate independente. Noul B60E este propulsat de un motor de ultimă generaţie Mercedes-Benz optimizat pentru utilizare off-highway de către MTU.

“Există deja o mare de conștientizare și un entuziasm faţă de camionul nostru B60E. Piața basculantelor rigide de dimensiuni mici reprezintă o bună oportunitate pentru Bell. Pentru a revigora acest sector de piață este nevoie de un concept de camion care să ofere avantaje faţă de mașinile rigide prin beneficiile suplimentare de îmbunătățire a consumului de combustibil, flexibilitate şi siguranţă”, a afirmat Marc Schürmann, Managing Director al Bell Equipment Europe. „Condițiile grele de piață pe care le-am experimentat în 2015 se aşteaptă să rămână de cel puțin şi pentru anul viitor, deși există semne pozitive din Spania, Irlanda și Italia, acestea urmând tendința de creștere din Marea Britanie. În timp ce rămânem precauți, există câteva proiecte interesante și vedem creștere în regiune pe termen mediu. Unitatea noastră de producţie din Germania și noua noastră gamă din seria E, care va cuprinde toate modelele din 2017, sunt pregătite pentru a profita de acest lucru”, a mai adăugat el.
Printre maşinile expuse de Bell la Bauma va fi şi un Bell B30E, reprezentând gama de camioane mici a seriei E, care a fost bine primită de piață de la lansarea noii generații de camioane, în urmă cu doi ani şi ceva. Potrivit lui Schürmann, ingineria remarcabilă și procesul de verificare și validare a produsului Bell sunt în mare parte responsabile pentru succesul acestor camioane și creșterea continuă în ceea ce priveşte fiabilitatea, calitatea şi performanţa, de la seria D la seria E.
B60E-pic2

MEq
By MEq March 4, 2016 10:54