Eficiență mai bună cu noul reciclator Vermeer RC250C

MEq
By MEq iunie 4, 2017 15:58

Eficiență mai bună cu noul reciclator Vermeer RC250C

Vermeer își extinde gama de produse pentru gestionarea fluidelor cu introducerea reciclatorului R250C – un dispozitiv modular de reciclare care poate lucra pe un șantier împreună cu o varietate de foreze direcționale. Designul reciclatorului Vermeer R250C ajută la reducerea costurilor pentru realizarea proiectelor de foraj orizontal direcțional (HDD).

Utilajul separă eficient nisipul și nămolul. Conurile oferă o performanță consistentă a reducerii substanțelor solide. Noul recuperator este echipat cu cele mai bune pompe din domeniu ce înlesnesc procesul de lucru.
„Importanța unui flux eficient de lichid de foraj de calitate pe parcursul unei lucrări HDD nu poate fi subevaluată”, spune Patrick Robinson, manager comercial al companiei Vermeer pentru Pipeline. „Cu reciclatorul R250C, echipajele HDD pot reduce conținutul de nisip din noroi.”

Mișcarea echilibrată a agitatorului eliptic de pe noul Vermeer R250C oferă aceeași mișcare de fiecare dată, având centrul de greutate echilibrat pe motoare pentru a transporta materialul dens precum argila peste sitele agitatoare. Această mișcare produce tăieturi ușoare și crește durata de viață a sitei și debitul total. Bulele de lut sunt, de asemenea, diminuate, iar procesul de reciclare este mai consistent.

Designul de agitator cu două punți al reciclatorului R250C oferă o suprafață principală de tăiere de 3 m2 pentru agitator și o a doua zonă de tăiere de 1,7 m2. Platforma de lucru oferă operatorului acces la toate părțile agitatorului pentru o spălare ușoară și modificări ale sitei. De asemenea, toate pompele, motoarele electrice și spălătoarele cu presiune sunt situate pe o parte a mașinii pentru a facilita accesul și întreținerea componentelor.
Cu o rată de procesare de 1968,4 l/min și o rată de consum recomandată de 946,4 l/min, reciclatorul Vermeer R250C face echipă bună cu foreze orizontale din clasa de 45,359,2 kg.

MEq
By MEq iunie 4, 2017 15:58