EDGE a lansat stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18

MEq
By MEq aprilie 18, 2024 16:41

EDGE a lansat stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18

EDGE Innovate, producător specializat în fabricarea și distribuția de echipamente pentru industria de carieră și reciclare și-a extins oferta cu un nou utilaj ce oferă rate de producție ridicate și o sortare de precizie: stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18.

EDGE a lansat stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18Stația de sortare cu ciur cu două niveluri (5,4×1,75 m) EDGE SCREENPRO S18 dispune de site interschimbabile flip-flow și scalper convenționale, pentru o flexibilitate superioară. Fiind o soluție de sortare extrem de versatilă, noul SCREENPRO S18 este conceput pentru a procesa materiale în cele mai grele aplicații, incluzând aici agregate, deșeuri din construcții, nisip și pietriș, soluri vegetale și materiale organice. Cu numeroase opțiuni și configurații ale granulometriei, EDGE S18 poate fi utilizat ca unitate independentă sau, la nevoie, plasat înainte sau după un concasor primar.

Caracteristicile de design includ, un buncăr de alimentare la nivel jos, configurație cu 2 sau 3 benzi de sortare, benzi de descărcare pliabile hidraulic (ce facilitează tranziția rapidă de la operare la transport) și un motor integrată cu acces rapid și ușor pentru service. Un sistem de control ușor de utilizat cu funcționalitate de pornire/oprire secvențială oferă performanțe operaționale excepționale și siguranță.

Oferind cea mai mare capacitate de buncăr din clasa sa, EDGE SCREENPRO S18 include o bandă de transport de 1400 mm lățime, cu viteză variabilă, cu funcționalitate înainte/înapoi. O deschidere mare de alimentare asigură un flux optim de material către ciurul de sortare. Sistemul inteligent de management al sarcinii oferit de EDGE monitorizează constant presiunile de încărcare ale benzii de transport și reglează viteza de alimentare, rezultând un timp crescut de funcționare, eliminând supraîncărcarea cu material și asigurând o producție optimă în orice moment. Extensiile hidraulice ale buncărului permit alimentarea din lateral, iar o ușă spate pliabilă a buncărului oferă o flexibilitate și mai multă de alimentare cu material.

EDGE a lansat stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18SCREENPRO S18 folosește un ciur de sortare cu cursă mare, proiectat de EDGE, cu o suprafață de sortare de până la 18,3 m² și un unghi variabil de lucru, pentru a se potrivi unei game extinse de aplicații. Rezultatul este o sortare superioară a materialului, iar sitele generoase asigură o separație precisă a fracției. Pentru a asigura un downtime minim, camera de sortare are o funcționalitate de ridicare hidraulică pentru înlocuirea rapidă și eficientă a sitei, plus pasarele cu acces pe ambele părți ale ciurului.

Clienții pot alege dintr-o gamă extinsă de opțiuni de sortare, incluzând plasă metalică țesută, sită perforată sau punți cu bare grizzly, pentru o varietate de dimensiuni de clase granulometrice și pentru procesarea diferitelor materiale.

La versatilitatea acestei noi game SCREENPRO se adaugă capacitatea sa de a schimba sita agresivaa de scalping cu sita flip flow. Această flexibilitate, combinată cu numeroase opțiuni și configurații de dimensiuni de sortare, permite modelului EDGE SCREENPRO S18 să prelucreze o gamă largă de materiale și să abordeze aplicații de sortare pe care alte utilaje convenționale nu le pot procesa, precum zgură, argilă, etc.

EDGE a lansat stația mobilă de sortare cu ciur SCREENPRO S18Benzile cu descărcare laterală au lățimi și înălțimi de descărcare te top pe piață, în timp ce configurarea durează câteva minute. Datorită unui design intuitiv, stația de sortare este complet personalizabilă atât în teren, cât și din fabrică, cu benzi laterale care pot fi inversate sau descărcate pe aceeași parte ori transformate într-un „two-way split” fără a necesita componente suplimentare. Spre deosebire de modelele concurente, SCREENPRO S18 poate fi transportat rutier în aceste moduri de configurare. Pentru a îndeplini cerințele aplicațiilor de reciclare, SCREENPRO S18 poate fi echipat atât cu magneți deasupra benzii, cât și cu tamburi cu cap magnetic pentru extracția și recuperarea metalelor feroase.

Banda de descărcare standard heavy-duty în V de 1600 pentru material supradimensionat folosește o combinație de bare de impact și role care absorb impactul de la materialul încărcat, extinzând durata de exploatare a benzii transportoare. De asemenea, banda poate fi coborâta la 5° pentru a permite accesul la platforma inferioară a sitei și înlesni procesul de înlocuire a sitelor.

Acționat fie de un motor Caterpillar ACERT, fie de unul Cummins Tier 4 Final / Stage V, sistemul de transmisie de pe SCREENPRO S18 oferă operatorului o soluție de sortare fiabilă, durabilă și eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil. O opțiune hibrid-electrică îmbunătățește și mai mult costurile și beneficiile pentru mediu, combinând avantajele unei unități de alimentare electrică și tradiționala putere diesel/hidraulică. Folosind un mic motor diesel încorporat pentru deplasare și configurare, operatorii se pot conecta la o sursă externă de energie electrică, odată ce utilajul este în poziție.

MEq
By MEq aprilie 18, 2024 16:41