Echipamente Sandvik next-generation, la Conexpo-CON/AGG 2017

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 14:02

Echipamente Sandvik next-generation, la Conexpo-CON/AGG 2017

Sandvik Mining & Rock Technology va prezenta mai multe inovaţii în cadrul târgului ConExpo-CON/AGG din SUA, de la începutul lunii martie. Punctul central este, ca de obicei, creşterea continună a siguranţei şi productivităţii, cu un accent pe costurile totale de proprietate, disponibilitatea pentru service şi siguranţa produsului.

Expoziţia este un cadru potrivit pentru a interacţiona cu clienţii din industria globală de construcții şi a prezenta ultimele noutăţi tehnologice şi servicii. Vor fi expuse unele dintre echipamentele de referinţă din ofera Sandvik, care să demonstreze de ce producătorul scandinav este un furnizor de top în aplicaţii precum forare în rocă şi tăiere, concasare şi sortare, încărcare şi transport în subteran, construcţia de tuneluri, cariere subterane şi de suprafaţă, demolări.

CS550
Sandvik va prezenta concasorul cu con CS550. Optimizând etapa secundară în procesul de concasare înseamnă un profit mai mare. Astfel, cel mai recent, inteligent şi precis concasor cu con pentru concasare secundară de la Sandvik este mai mult decât un utilaj de generație viitoare, inteligent, puternic, conceput pentru a produce mai mult.

QJ341+
Concasorul mobil cu fălci QJ341+ este o noutate în gama testată a concasoarelor cu fălci Sandvik. Acest model beneficiază de beneficiile unei punţi duble de presortare, ca standard. QJ341+ oferă o mare amplitudine pentru o separare excelentă, permiţând eliminarea unei mari cantități de material mărunţit; astfel rezultă o eficiență crescută, productivitate mai bună și o uzură mai mică a concasorului. Prin urmare, concasorul va fi deosebit de eficient în aplicații de carieră, acolo unde se regăseşte o proporție ridicată de material mărunt în materia primă de alimentare.

UI310+
Sandvik UI310+ este o unitate de concasare pe roţi, acţionată electric, ce reprezintă o soluţie versatilă şi foarte eficientă de concasare primară. Incluzând nou brevetatul şi modularul concasor Sandvik CI512 Prisec, acesta oferă flexibilitatea configurării unui concasor de bază atât pentru concasare primară, cât şi secundară. Special proiectat pentru industria procesării agregatelor şi targetat în mod particular pe piaţa nord-americană, acesta include numeroase caracteristici pentru o funcţionare uşoară şi costuri de operare reduse.

Pantera DP1100i
Seria Pantera DPi de instalaţii de foraj în rocă de suprafaţă dispune de un sistem de control reproiectat, cu o interfaţă updatată şi ecran tactil. Astfel, prin cea mai nouă interfaţă pentru utilizator de la Sandvik, prin noile opţiuni de foreze şi prin funcţiile îmbunătăţite de diagnosticare a maşinii, noul sistem de control permite operaţiuni mai uşoare şi mai precise. Gama Pantera DPi constă din două modele: Pantera DP1100i pentru găuri cu diametre între 89 – 140 mm şi Pantera DP1500i pentru găuri cu diametre de 102 –152 mm.

Sandvik DT
Instalaţia de foraj subteran DT912D asigură foraje de înaltă calitate, în forma sa cea mai avansată. Concepută pentru a lucra rapid și precis, utilajul de 24 de tone cu un singur braț Jumbo combină tehnologia inovatoare Sandvik, creativitatea şi expertiza cu experienţa vastă dobândită în zeci de ani în acest sector. Complet autonomă, Sandvik DT912D este o mașină optimă pentru operațiuni multiple.

„Inovăm de-a lungul întregului nostru portofoliu, de la echipamente noi la servicii mai inteligente pentru client”, spune Jeff Heinemann, vicepreşedinte vânzări pentru Statele Unite, Sandvik Mining & Rock Technology. „Ne concentrăm pe ceea ce contează, oferind valoare clientului și costuri reduse de proprietate. La Conexpo-CON/AGG 2017 vom prezenta o ofertă convingătoare de produse și servicii, toate proiectate în folosul clienților noștri în ceea ce privește creșterea siguranței și a productivității. Sandvik este lider în producţia de echipamente pentru aplicații în construcții, fie că este vorba de concasare, spargere, echipamente de foraj. Ceea ce ne ţine laolaltă sunt oamenii noștri dedicați și oferta noastră de piese și servicii autentice.”

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 14:02