Earthmax este un reper în istoria BKT

MEq
By MEq iunie 11, 2018 22:47

Earthmax este un reper în istoria BKT

La începutul lunii iunie, Creta, însorita insulă grecească din Egee, a fost locul în care producătorul indian de anvelope BKT a ales să celebreze o bornă importantă în istoria companiei: ce-a de-a 10-a aniversare a anvelopei radiale OTR Earthmax. În cadrul evenimentului de presă de a doua zi, dl. Arvind Poddar, Președintele și Directorul General la Balkrishna Industries Ltd., a transmis mulțumiri presei internaționale prezente la Aniversarea Earthmax. Ne-a urat bun venit și a subliniat valorile-cheie ale companiei, corelându-le cu principalele caracteristici ale acestor anvelope cu performanțe extraordinare.

„Construirea Palatului din Knossos a fost o mare realizare și un pas înainte în antichitate – astăzi, am spune că a fost o piatră de hotar. În mod similar, proiectarea și fabricarea primei noastre anvelope Earthmax a fost o mare realizare și un mare progres pentru epoca modernă – o piatră de hotar în istoria BKT.

Pentru BKT, Earthmax a fost o mare provocare, dacă luăm în considerare modul în care a luat naștere, în 2008. S-a întâmplat într-un moment critic și într-un context în care lumea nu asista doar la o perioadă de schimbare, ci la o eră a schimbării radicale. Într-adevăr, criza globală a afectat toate piețele și a avut un impact puternic asupra muncitorilor din industria mineritului, a lucrărilor terasiere și a construcțiilor, ceea ce a condus la reorganizarea companiilor, reduceri de personal și chiar închiderea afacerilor în multe cazuri. Întregul nostru sector și toate procesele au trebuit redefinite.

În ciuda crizei, am crezut cu tărie și am fost pe deplin conștienți de faptul că exista un spațiu pe vasta piață a anvelopelor la care puteam contribui cu expertiza și cunoștințele noastre și am putut găsi poziționarea și valoarea potrivite care se bucură în prezent de recunoaștere la nivel global. Am profitat de ocazie și, acum, în lumina primelor semne de revenire, forța noastră vizionară și capacitatea de a crede cu tărie în schimbarea parcursului nostru par a fi răsplătite. Bineînțeles, decizia noastră de a intra pe segmentul terasier, în 2006, nu a fost nesăbuită, ci a fost rezultatul unei analize atente a pieței pe un segment complex și, la momentul respectiv, subestimat, cu câțiva jucători de top pe de-o parte și companii mai mici, pe de altă parte – majoritatea din Asia, cu o calitate a produselor foarte slabă.

După cum sugerează și numele său, EARTHMAX are o legătură strânsă cu terenul pe care lucrează: solul. Un mediu dificil pe care fiecare produs din gamă este gata să îl stăpânească și să îi facă față. Earthmax este un instrument, dar și colegul dvs. în cele mai dificile operațiuni, garantând siguranța, performanțele și calitatea, precum și economiile de timp și bani.

Un adevărat reprezentant al valorilor și istoriei noastre corporative. Câteva caracteristici de top ale acestei game de anvelope prezintă o similitudine surprinzătoare cu opțiunile noastre strategice.

Una dintre caracteristicile distinctive Earthmax este amprenta sa mare. Să lăsăm o amprentă – cu alte cuvinte, o impresie – a fost dintotdeauna obiectivul BKT în raport cu piața, să lăsăm un semn pentru cei care ne urmăresc, să fim un punct de referință și un ghid, fără teama de bariere, dar fiind, în mod cert, cu un pas înainte.
Rezistența, în sensul literal, înseamnă capacitatea de a rezista la impact, cum ar fi forțe, tăieturi, uzură, căldură sau orice alte condiții adverse. Aplicată la compania noastră, înseamnă abilitatea de a face față și a depăși orice situație sau obstacol.

Un alt atribut este robustețea. Pentru o anvelopă, acest lucru înseamnă că este suficient de rezistentă și de puternică pentru a susține vehiculul și mișcările acestuia. În mod similar, putem observa abordarea BKT privind piața. Robustețea înseamnă că rămânem pe poziție și rezistăm la eventualele contraatacuri, uneori chiar neechitabile, și că sunteți pregătiți pentru orice schimbare.
Tracțiunea este, de asemenea, o altă caracteristică cheie care nu are nevoie de explicații în ceea ce privește o anvelopă. În realitatea noastră corporativă, metafora indică abilitatea și conceptele de leadership BKT, în calitate de precursor, care merge și gândește întotdeauna din perspectiva viitorului.

Următorul plus este versatilitatea. Aceasta este expresia abilității BKT de a se adapta la orice mediu și la orice industrie – după cum probabil vă amintiți, în trecutul îndepărtat, compania noastră a inițiat operațiuni de succes în domeniul textilelor. Versatilitatea înseamnă să fii flexibil, cooperativ, tolerant și ușor de abordat.

În ciuda dimensiunilor sale și structurii impozante a vehiculelor pe care le echipează, stabilitatea este o cerință obligatorie pentru toată gama Earthmax – o caracteristică cheie, care conduce la beneficii suplimentare, cum ar fi siguranța și fiabilitatea. Același lucru este valabil pentru un manager, care trebuie să își desfășoare munca de zi cu zi în așa fel încât să garanteze stabilitatea pentru cei care au încredere și se bazează pe el. Acest atribut implică, de asemenea, să contribui la stabilitatea pieței, deoarece companiile au nevoie de un punct ferm de referință, pe care se pot baza.

Strâns legată de stabilitate este ținuta de drum – echilibrul perfect pe orice tip de teren. Iar, în afaceri, este caracteristica de a-ți respecta promisiunile, convingerile și valorile, pentru a rămâne consecvent și de încredere.
Durabilitatea pare a fi o caracteristică evidentă a anvelopei – rezultatul know-how-ului, al aptitudinilor și al cercetării în domeniul tehnologiilor avansate. În mod similar, o companie sănătoasă are nevoie de credință, curaj și pasiune puternică ce rezultă din muncă, urmărind să își desfășoare activitatea pentru mult timp și în beneficiul utilizatorilor.

În sfârșit, confortul, un beneficiu grozav, care se referă, evident, la starea de bine a șoferului. În ceea ce privește filozofia noastră corporativă, se referă la atenția pe care o acordăm colegilor noștri, calității vieții acestora, bunăstării lor și binelui comun.
În consecință, trebuie să menționez Fundația BKT, care și-a luat angajamentul pe termen lung de a susține activități caritabile în beneficiul oamenilor, sprijinind programe de nutriție, precum și programe pentru educația copiilor și a fetelor sau sponsorizarea activităților umanitare în toată lumea.

Doar proiectele mari merg mână în mână cu motivele mari, iar motivele mari necesită o forță mare. De aceea, dimensiunea anvelopelor noastre este pur și simplu „mare”. Ele ne amintesc că nimic nu este dat de la sine și sigur, deoarece fiecare anvelopă este rezultatul cercetării neobosite și al dorinței puternice de îmbunătățire. Este, de asemenea, rezultatul unei noi provocări asumate pentru a fi în frunte și pentru a ne respecta promisiunile.

În toate acestea, nu vom uita generațiile viitoare. Este datoria noastră să transmitem aceste valori care ne ghidează în prezent pe noi și compania noastră, astfel încât generațiile viitoare să aibă la dispoziție instrumentele potrivite pentru a continua drumul nostru, pentru a veni cu idei noi și abordări noi pe piață – ținând cont, totuși, ca noi – de credința în istoria și în rolul nostru, precum și în dedicarea și pasiunea fundamentale”, a încheiat dl. Poddar.
#cretewithBKT #Earthmax #GrowingTogether

MEq
By MEq iunie 11, 2018 22:47