Două noi excavatoare CASE în seria D

MEq
By MEq septembrie 29, 2016 18:10

Două noi excavatoare CASE în seria D

CASE Construction Equipment a lansat două noi excavatoare pe şenile în seria D: CX490D și CX500D. Aceste noi utilaje sunt proiectate pentru aplicaţii de excavare grele și vin să înlocuiască modelul anterior de 47 t CX470C. Ambele modele oferă câștiguri operaționale semnificative, inclusiv timpi de ciclu cu până la 10% mai rapizi, capacitate de reacție îmbunătăţită și comenzi multifuncționale, precum și o eficiență mai mare a consumului.

Modelele seriei D oferă mai multe caracteristici standard decât cele anterioare, fiind extrem de versatile și uşor de operat. Toate excavatoarele CASE din seria D oferă un cost total de proprietate scăzut prin intermediul programului CASE ProCare.

CX500D – cel mai mare excavator cu motor Tier 4 Final din seria D – este un model dedicat pentru operaţiuni de excavare în masă, ce oferă forțe mari de rupere și performanță. Cu un atașament de cuplare special heavy-duty, cilindri mari pentru cupă şi cinematică optimizată, CX500D poate lucra cu cupe mai mari decât CX490D, oferind viteză, productivitate și eficiență. Ambele modele sunt disponibile opţional cu un dispozitiv hidraulic de înlăturare a contragreutăţii, pentru o siguranţă mai bună pe şantier şi eficienţă pe durata transportului.

Excavatoarele CASE CX490D şi CX500D dispun de motoare conforme cu norma de emisii Tier 4 F, folosind o combinaţie inovativă de tehnologii SCR (reducere catalitică selectivă) şi DOC (catalizator de oxidare diesel), ce ajută la maximizatea timpilor de lucru şi a performantelor utilajelor, cu minimum de întreţinere. Această soluţie nu necesită existenţa unui filtru de particule diesel (DPF); deci nu include regenerare sau costuri asociate. Aceste tehnologii, împreună cu sistemul hidraulic inteligent CASE, fac ca seria D să cuprindă cele mai puternice şi eficiente excavatoare CASE lansate până în prezent.

Cele patru sisteme ce intră în componenţa CASE Intelligent Hydraulic System sunt: Boom Economy Control (BEC) – sporește eficiența consumului de carburant al motorului pe durata operaţiunilor de coborâre şi rotire a braţului inferior, precum și a celor de descărcare a cupei; Auto Economy Control (AEC) – reduce turaţia motorului la relanti şi îl opreşte automat după un interval de timp presetat de inactivitate; Swing Relief Control (SWC) – gestionează distribuirea corespunzătoare a uleiului hidraulic în instalaţie în cazul operaţiunilor de rotire, asigurând eficienţa maximă a fluxului şi presiunii lichidului hidraulic; Spool Stroke Control (SSC) – reglează automat presiunea uleiului hidraulic din instalaţie pe durata execuţiei lucrărilor de săpare şi nivelare.

Aceste excavatoare dispun, de asemenea, de una dintre cele mai spaţioase şi bine izolate cabine din clasa lor şi asigură o vizibilitate excelentă. O cameră retrovizoare standard trimite imagini pe monitorul de 7 inci din cabină, ce oferă operatorului acces în timp real la parametrii de performanță importanți, inclusiv consumul de combustibil, orele de funcționare și alte informații despre utilaj.

MEq
By MEq septembrie 29, 2016 18:10