Două noi concasoare mobile cu fălci de ultimă generație de la Finaly

MEq
By MEq mai 28, 2024 19:08

Două noi concasoare mobile cu fălci de ultimă generație de la Finaly

Producătorul de utilaje mobile de concasare, sortare și transport Finaly a lansat două noi concasoare cu fălci: J-1170+ și J-1170AS+. Ambele oferă îmbunătățiri semnificative față de modelele anterioare (J-1170 și J-1170AS) pentru a oferi clienților soluții dinamice și eficiente în procesarea materialelor.

Concasoarele mobile cu fălci Finlay sunt recunoscute pentru capacitățile de reducere și dimensionare a agregatelor pentru materialele de construcție și pentru reciclarea deșeurilor din construcții. J-1170+ oferă o capacitate mare de producție cu rapoarte mari de reducere, în timp ce J-1170AS+ oferă flexibilitatea unei instalații de concasare și sortare cu fălci pe un singur utilaj.

Cel mai semnificativ upgrade al ambelor utilaje este noua cameră de concase Terex de 1100×700 mm (44” x 28”), care oferă o capacitate impresionantă și rapoarte semnificative de reducere. Camera poate fi configurată special pentru deșeuri din construcții și demolare (varianta R) sau pentru aplicații de cariere și minerit (varianta A). Ambele variante au acționare hidrostatică de mare putere pentru a oferi un control precis al camerei și funcționalitate inversă pentru curățarea blocajelor și asistarea în aplicații cu materiale lipicioase și dificile, cum ar fi reciclarea asfaltului.

Alte upgrade-uri ale camerei presupun cote mai mari de rezistență la compresie și ușurință în operare. Camera a fost rotită, fiind însoțită de un ciur de presortare cu unghi îmbunătățit pentru a facilita curgerea lină a materialului, îndepărtarea fracției fine, un volum crescut de material și un produs final mai curat. Sistemul hidraulic de detectare a sarcinii și amplasarea supapelor la un nivel inferior simplifică depanarea, ajută la diagnosticarea sigură și, cel mai important, îmbunătățește siguranța, reducând nevoia de a lucra la înălțimi mari.

Modelul J-1170AS+ dispune de un ciur de dimensionare de 2,44 m x 1,52 m (8′ X 5′) detașabil, ce poate fi îndepărtat rapid, permițând operatorului să folosească utilajul ca unitate standard, oferind flexibilitate în funcție de aplicație.

Ambele stații J-1170+ și J-1170AS+ au fost supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că pot funcționa în cele mai solicitante aplicații, inclusiv în industria agregatelor, minerit, deșeuri din construcții și demolare & reciclare.

„Suntem încântați să introducem ambele utilaje în portofoliul de concasoare cu fălci Finlay. Aceste modele de ultimă generație reprezintă upgrade-uri semnificative față de predecesoarele lor și resetează standardul de pe piață în ceea ce privește performanța, fiabilitatea și eficiența. Ambele modele demonstrează angajamentul nostru față de inovarea continuă pentru a satisface nevoile în continuă evoluție ale clienților noștri de pe tot globul”, a declarat Alan Witherow, Product & Applications Manager la Finlay.

Sistemul telematic Finlay T-Link, care include un abonament gratuit de date pe șapte ani, vine ca dotare standard pe concasoarele J-1170+ și J-1170AS+. Această funcție adăugată permite clienților să se conecteze de la distanță și să țină evidența echipamentului lor, să monitorizeze progresul lucrării, să gestioneze logistica, să acceseze informații critice ale utilajului, să analizeze și să optimizeze performanța concasorului, dar și să efectueze asistență de la distanță pentru operator. T-Link este disponibil pe PC, smartphone și în aplicația pentru flote de clienți „MyTerex”.

MEq
By MEq mai 28, 2024 19:08