Două buldozere John Deere, distinse cu prestigiosul Red Dot Award pentru design

MEq
By MEq iulie 1, 2016 18:45

Două buldozere John Deere, distinse cu prestigiosul Red Dot Award pentru design

Buldozerele pe şenile John Deere 850K şi 1050K au fost distinse cu Red Dot Award, unul dintre cele mai renumite premii pentru design. John Deere a dezvoltat designul industrial al celor două utilaje în colaborare cu filiala BMW Group, Designworks. Aceste utilaje au un aspect dur, specific aplicaţiilor cărora le sunt destinate: mină, carieră, construcţii de drumuri şi alte proiecte de amploare.

„Suntem copleşiţi să primim o astfel de recunoaștere de prestigiu de la acești experți în industria de design industrial”, a declarat Doug Meyer, director global pentru ingineria construcțiilor. „Premiul subliniază munca grea a echipei John Deere şi a partenerilor noştri pentru a oferi utilaje puternice, durabile care să-i ajute pe clienții noștri să obțină rezultate remarcabile.”

850K are mai multă putere și greutate pentru o productivitate mai mare, fiind echipat cu un motor diesel EPA Final Tier 4/EU Stage IV. Încă de la început, John Deere a inclus proprietarii de echipamente și operatorii în procesul de proiectare, pentru a dezvolta soluții optime pentru buldozerul modernizat 850K. Întreaga Serie K de buldozere are acum o cabină spațioasă reproiectată, considerabil mai silențioasă și mai confortabilă. Per ansamblu, limbajul de design pune accent pe margini teșite pentru a spori vizibilitatea asupra lamei, în lateral și în spatele mașinii.
Buldozerul John Deere 1050K este o mașină de producție de clasă, ce inspiră putere, tenacitate și durabilitate. Pentru că operatorii petrec ore lungi de lucru în aceste utilaje de construcții, durabilitatea produsului și confortul utilizatorului sunt foarte importante. Muchiile puternic teşite, suprafețele și proporțiile maşinii asigură o poziție activă și un caracter îndrăzneţ.
Overall

MEq
By MEq iulie 1, 2016 18:45