Ditch Witch introduce cel mai mare miniîncărcător compact din gama sa, SK1050

MEq
By MEq decembrie 13, 2016 18:53

Ditch Witch introduce cel mai mare miniîncărcător compact din gama sa, SK1050

Ditch Witch a lansat un nou miniîncărcător utilitar, SK1050, potrivit pentru o varietate de lucrări de amenajări şi arhitectură peisagistică. Utilajul este mai versatil și mai productiv, direcţionând mai multă putere hidraulică spre atașamentul de lucru. Totodată, este cel mai mare miniîncărcător compact de tip walk-behind din gama producătorului american.

Echipat cu un motor diesel Yanmar, Tier 4, de 37 hp, SK1050 trimite 30 hp către ataşament, oferindu-i operatorului puterea de a îndeplini diferite task-uri dificile, cu o utilizare mai eficientă şi mai productivă a ataşamentelor hidraulice, inclusiv săpătoare de şanţuri şi sfredele. „Cu o putere mai mare, versatilitate adăugată și durabilitate crescută, utilajul oferă operatorilor încrederea că pot întreprinde orice lucrare de amenajae peisagistică (landscape, hardscape sau irrigation job) în mod eficient”, a afirmat Chris Thompson, Ditch Witch product manager pentru utilaje compacte.

Cu o înălţime la bolţ de 2.1 m, SK1050 poate lucra (încărca şi descărca) în mod eficient cu o serie întreagă de dumpere de şantier. Utilajul are o capacitae nominală de operare de 482 kg şi asigură operatorului o bună stabilitate în diferite tipuri de sol, chiar şi atunci când transportă sarcini grele. În plus, capacitatea crescută de ridicare înseamnă că utilajul poate suporta sarcina maximă la înălţimea maximă de ridicare.

Postul de lucru al operatorului este printre cele mai bune din clasa sa şi include o platformă pe arcuri de 188 cm². Pedala de control auxiliar permite menţinerea fluxului hidraulic în ataşament, operatoul având astfel mâinile libere pentru a putea controla adâncimea de săpare şi viteza la sol. Utilajul dispune şi de un display LCD ce include upgrade-uri de programare, pentru o vizualizare directă a performanţelor motorului.
Designul standard este conceput pentru operaţiuni grele, pentru a creşte profitabilitatea şi durata de viaţă a utilajului. Trenul de rulare include role interschimbabile, SK1050 oferind totodată un acces uşor la punctele de mentenanţă zilnică.

MEq
By MEq decembrie 13, 2016 18:53