Cutie de viteze Optidriver Xtended pentru gamele C și K de la Renault Trucks

MEq
By MEq decembrie 13, 2017 20:46

Cutie de viteze Optidriver Xtended pentru gamele C și K de la Renault Trucks

Gamelor de camioane C și K, echipate cu trepte de forță extra-slow, Renault Trucks le adaugă acum o cutie de viteze automată Optidriver Xtended. Acest lucru le permite clienților care lucrează în condiții de operare grele să poată folosi una sau două trepte suplimentare extra-lente pe aceste game de camioane.

Vehiculele Renault Trucks din gama de construcții C și K pot fi acum echipate cu o cutie de viteze automatizată Optidriver Xtended cu trepte extra-slow. În funcție de cerințe, clienții pot alege una sau două trepte suplimentare plasate înaintea primei trepte. Acestea le permit șoferilor să deplaseze vehiculele la viteze foarte reduse (între 0,7 și 2 km/h) în condiții de siguranță și cu precizie ridicată.

Optidriver Xtended îmbunătățește confortul la condus și capacitățile de manevrare ale camioanelor în condiții dificile, facilitând totodată pornirile din pantă și/sau pornirile sub sarcină maximă. Optidriver Xtended reduce, de asemenea, costurile de operare pentru clienți, deoarece ambreiajul este supus la mai puțin efort, iar durata de uzură este extinsă.

Versiunea slow cu 13 trepte (Over Drive) este recomandată clienților care lucrează în industria de construcții și construcții grele, în aplicații de transport agabaritic de peste 80 de tone, precum și în aplicații care necesită mișcări constante și lente ale camioanelor (mașini de împrăștiat și măturat). Versiunea extra-slow cu 14 trepte (Direct Drive și Over Drive), disponibilă numai pentru vehiculele cu tracțiune integrală, este concepută pentru a răspunde exigențelor extreme din sectoarele exploatărilor de cariere, mine, forestiere și de petrol și gaze.

MEq
By MEq decembrie 13, 2017 20:46