Cupă Hitachi și piese active GET Genuine pentru creșterea productivității excavatorului

MEq
By MEq ianuarie 14, 2019 12:31

Cupă Hitachi și piese active GET Genuine pentru creșterea productivității excavatorului

Firma românească de construcții Agremin și-a echipat noul excavator de talie medie ZX250LC-6 cu o cupă Hitachi și piese de uzură GET originale (ground engaging tools) pentru a-și crește productivitatea într-un proiect solicitant desfășurat in zona de sud a țării. Mașina a fost livrată către SC Agremin Transcom 99 Srl (Agremin) în octombrie 2018, iar excavatorul contribuie la extinderea fabricii de autoturisme din Mioveni.

Livrat de către Utirom Invest Srl, distribuitorul local autorizat Hitachi, excavatorul ZX250LC-6 este utilizat în principal pentru lucrări terasiere care presupun excavarea precisă a solului. Șanturile săpate în apropierea uzinei existente pun bazele noilor clădiri. Odată ce fiecare canal a fost excavat, o macara coboară cu grijă structurile de rezistență din oțel. Datorită versatilității sale, excavatorul Zaxis-6 este utilizat și pentru încărcarea camioanelor, nivelarea pământului și chiar efectuarea pantelor când e necesar. ZX250LC-6 este solicitat pentru a manipula materialul dens, care constă în principal din moloz și alte resturi de beton.

„Dimensiunea cupei Hitachi este de 1,53 m³ și am fost impresionat de rata ridicată de umplere”, spune Marcel Pruiu, proprietar Agremin. „În comparație cu producătorii locali, cupa Hitachi are clar o calitate superioară. Configurația sa este perfect adaptată capabilităților lui ZX250LC-6, iar forța de săpare este excelentă. Unul dintre cele mai satisfăcătoare aspecte legate de deținerea unui utilaj Hitachi este pachetul general pe care îl oferă. Sunt foarte mulțumit de cupă, de GET (piesele de uzură) și de modelul ZX250LC-6 în sine. Insist pentru utilizarea de piese originale Hitachi, pentru menținerea performanțelor ridicate ale mașinii, precum și pe e-Service Global, pentru verificarea consumului de combustibil. Am fost plăcut surprins de valoarea pe care o au aceste date pentru mine, ca proprietar.”

Operatorul excavatorului ZX250LC-6, Cornel Nica, crede că atât cupa Hitachi, cât și piesele GET sunt calități de notat ale noii mașini: „Cupa este ideală pentru munca pe care o facem, deoarece forța de rupere și gradul de penetrare sunt extraordinare. Este de mare ajutor atunci când se lucrează cu materiale dure. Din punctul de vedere al întreținerii, dinții sunt ușor de schimbat, iar uzura este consecventă „Sunt operator de excavator de 32 de ani și trebuie să spun că mașinile Hitachi sunt preferatele mele. Aceste excavatoare sunt unice, deoarece ies în evidență prin puterea, consumul redus de combustibil și fiabilitatea lor.”

MEq
By MEq ianuarie 14, 2019 12:31