Cum să alegeți anvelopa potrivită? Aveți încredere în experții BKT

MEq
By MEq noiembrie 16, 2021 20:01

Cum să alegeți anvelopa potrivită? Aveți încredere în experții BKT

Selectarea anvelopei potrivite pentru utilajul dvs. nu este nici pe departe ceva comun și se poate dovedi o adevărată provocare pentru diverși utilizatori, chiar și pentru majoritatea experților. În funcție de obiceiurile de lucru, condițiile solului, sarcină și tip de transport, anvelopa se poate schimba considerabil.

Pentru cei care preferă să afle în mod mai independent despre soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, BKT pune la dispoziție pe site-ul său web secțiunile pentru domeniile agricol, industrial și terasier. Aici, după selectarea utilajului relevant, puteți consulta modelele de anvelope și cele mai potrivite dimensiuni pentru fiecare operație.

Totuși, acestea sunt doar indicații generale, deoarece este posibil ca produsul să nu aibă cele mai bune performanțe într-o anumită situație. Și niciun instrument digital sau pe hârtie nu poate înlocui cunoștințele unui expert. Pentru a face alegerea corectă, sfatul nostru este să contactați întotdeauna un profesionist pentru anumite îndrumări, pentru a face operațiile mai eficiente și mai sustenabile.

Anvelopele moderne sunt produse avansate și, uneori, extrem de specifice. Într-o companie, ele reprezintă un element tehnic important, așadar sunt necesare abilități specifice pentru a profita la maximum de ele.
BKT și distribuitorii săi sunt purtătorii de cuvânt pentru un mesaj simplu: „Aveți încredere în experți”. Pentru că experții nu judecă, ci ascultă și evaluează. Nicio întrebare nu este vreodată greșită, dacă este adresată în timp util.

Utilizarea unei anvelope nepotrivite duce, în timp, la două consecințe importante:
– Înlocuirea timpurie, costuri de înlocuire, perioade de inactivitate ale vehiculului, anularea investiției în anvelopa aleasă;
– O risipă de resurse, timp și, mai ales, consum, care este opusul oricărei idei de sustenabilitate.

Printre greșelile principale din domeniul agricol, se numără: alegerea anvelopei greșite pentru întrebuințarea greșită sau ideea că anvelopa poate fi adaptată cu ușurință altor utilizări decât cele preconizate. De exemplu, când atașați un încărcător în fața tractorului, generați o sarcină ce depășește capacitatea de încărcare a anvelopei și, astfel, se deteriorează înainte de vreme.

O altă modalitate comună de deteriorare a anvelopelor este să încercați o tracțiune excesivă în comparație cu anvelopele și vehiculul propriu-zis. Este important să aveți obiective ambițioase, dar fără să exagerați. Trebuie să priviți întotdeauna cu ochi critici mijloacele disponibile.

Lumea poate fi tehnologică, dar oamenii sunt întotdeauna necesari. Soluția la fiecare caz și solicitare se găsește prin intermediul experienței și expertizei acestora. Fără a subestima rolul și ponderea fundamentală pe care dialogul cu un utilizator le poate genera pentru cercetarea și dezvoltarea de produse și soluții noi. Pentru că aceasta este exact rețeta pentru succesul BKT.

MEq
By MEq noiembrie 16, 2021 20:01