Crown lansează seria SP 1500 de selectoare de comenzi

MEq
By MEq iulie 5, 2023 21:10

Crown lansează seria SP 1500 de selectoare de comenzi

Crown lansează noua serie SP 1500 de selectoare de comenzi la mare înălțime. Noile caracteristici includ un compartiment al operatorului optimizat din punct de vedere ergonomic, cu o vizibilitate excelentă de jur împrejur și o mare varietate de comenzi personalizabile, toate concepute pentru a face ridicarea comenzilor mai ușoară și mai sigură. Aceste caracteristici sunt însoțite de performanțe impresionante. Cu viteze de deplasare de până la 12 km/h, o înălțime de lucru de până la 11,2 metri și capacități de până la 1,25 tone, aceste echipamente conectate inteligent sunt proiectate pentru a aborda o gamă largă de aplicații de ridicare a comenzilor, satisfăcând provocările în continuă schimbare din piața de azi.

„Cu noua serie SP, Crown duce ergonomia, productivitatea și eficiența comenzilor la un nivel cu totul nou. Combinând condiții de lucru confortabile cu performanțe remarcabile, aceste echipamente încurajează operatorii să se depășească pe ei înșiși. Procesul nostru de dezvoltare este centrat pe oameni încă de la început, deoarece ne propunem să găsim cele mai bune modalități posibile de a permite interacțiunea fără probleme între operator și selectorul de comenzi”, explică Sven Vorreiter, Senior Manager Product Marketing la Crown.

Crown stabilește noi standarde cu seria SP 1500Design centrat pe operator
Noua generație de selectoare de comenzi la mare înălțime din seria SP oferă operatorilor o vizibilitate de jur împrejur excepțională, aproape nelimitată – în ambele sensuri de deplasare, precum și în sus și în jos. Fereastra din mijloc poziționată între comenzile echipamentului este unică în industrie, oferind operatorilor o vedere fără obstacole în direcția unității de antrenare, atunci când platforma operatorului este ridicată.

Geamul din mijloc, catargul robust, cu vizibilitate clară și geamul mare de deasupra oferă operatorilor o vedere directă asupra obstacolelor, pietonilor și altor stivuitoare, ceea ce asigură fluxuri de lucru substanțial mai sigure. La deplasarea în direcția furcilor, două geamuri suplimentare oferă operatorului o vedere clară asupra culoarului de dedesubt. Protecția opțională de plafon nu obstrucționează vizibilitatea în sus și asigură operatorii împotriva căderii obiectelor și a murdăriei.

Compartimentul inteligent și ergonomic al operatorului oferă mult spațiu de mișcare, pentru o experiență de lucru confortabilă. Fiecare aspect al diferitelor comenzi poate fi reglat pentru a se potrivi nevoilor și caracteristicilor fizice ale operatorilor individuali. Există două seturi de comenzi, unul orientat spre unitatea de antrenare, iar celălalt spre furci. Ambele sunt reglabile pe înălțime și configurabile în funcție de preferințele personale ale fiecărui operator și, împreună cu timona cu nucă, permit operatorilor flexibilitatea de a lucra dintr-o poziție optimă pe tot parcursul zilei de lucru.

În plus, compartimentul poate fi echipat opțional cu accesorii Work Assist pentru a sprijini operatorii în timpul diferitelor sarcini într-un mediu dinamic de ridicare a comenzilor. Accesoriile includ, de exemplu, recipiente de depozitare și suporturi pentru unelte, documente și obiecte personale, precum și opțiuni pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Toate sunt montate astfel încât să fie ușor de văzut și de ajuns.

Conectat wireless
O altă caracteristică ce reflectă focusul constant pe operator este sistemul de operare Gena, care include opțiunea de integrare perfectă cu sistemul de management al flotei InfoLink de la Crown. Intuitiv, personalizabil și interactiv, sistemul Gena furnizează date și informații importante în mod clar și concis prin intermediul unui ecran tactil color de 7 inch, într-una dintre cele peste 40 de limbi selectabile de operator. Widget-urile personalizabile afișează în timp real funcțiile cheie ale selectorului de comenzi – cum ar fi orele de funcționare, unghiul de virare și starea de încărcare a bateriei –, asigurându-se că informațiile sunt ușor de văzut, înțeles și utilizat.

Crown stabilește noi standarde pentru performanța selectorului de comenzi, pentru ca seria SP să ofere viteze de ridicare, coborâre și deplasare remarcabile. Chiar și cu o baterie de 24 de volți, selectoarele de comenzi din seria SP sunt capabile să se deplaseze cu 12 km/h. Cu funcția opțională High Speed Lift pe modelul de 48 de volți, viteza maximă de ridicare este de 0,71 m/s. Catargul poate fi coborât cu 0,41 m/s. Ca o caracteristică standard, funcția de coborâre este și regenerativă, ceea ce înseamnă că energia este reintrodusă în baterie ori de câte ori catargul este coborât. Acest lucru îmbunătățește timpul de funcționare al echipamentului.

Alte dotări standard ale selectoarelor de comenzi SP includ sistemul de control al tracțiunii anti-derapare OnTrac brevetat de la Crown. OnTrac reduce alunecarea sau patinarea roților ori de câte ori utilajul accelerează, se blochează sau frânează pe podele umede sau prăfuite.

Seria SP are un model adecvat pentru fiecare tip de aplicație de ridicare a comenzilor la mare înălțime. Modelele cu furci fixe sunt ideale pentru ridicarea obiectelor mari, voluminoase. Selectoarele cu ridicare auxiliară sunt potrivite în special pentru sarcinile de ridicare a comenzilor care implică un număr mare de articole mici sau grele, deoarece operatorii rareori trebuie să se aplece sau să se întindă foarte mult. Datorită unei game largi de baterii plumb-acid sau litiu-ion V-Force și încărcătoarelor de baterii potrivite, sunt disponibile și soluții de energie personalizate. Acestea pot fi selectate și ajustate pentru a se potrivi cerințelor specifice de aplicație ale fiecărui client și infrastructurii la fața locului.

MEq
By MEq iulie 5, 2023 21:10