Continental a semnat un acord de colaborare cu Caterpillar

MEq
By MEq februarie 22, 2017 17:59

Continental a semnat un acord de colaborare cu Caterpillar

Continental şi Caterpillar au semnat un acord ce prevede dotarea camioanelor Cat off-highway (modelele de la 770 la 775) cu anvelope Continental RDT-Master, cu dimensiunile 18.00R33, 21.00R33 și 24.00R35. Acordul prevede, de asemenea, ca cele două companii să colaboreze la proiectarea de noi pneuri pentru alte două produse Cat: încărcătoare frontale pe roţi de talie medie și camioane articulate.

„Suntem bucuroşi să anunţăm colaborarea cu Caterpillar în plină lansare a noii noastre linii de anvelope pentru segmentul minier și de construcții. Această cooperare subliniază importanța pe care o acordă Caterpillar tehnologiei inovatoare, abordării unei soluții personalizate și tehnologiei de vârf pe care Continental o oferă acum în acest nou segment de industrie”, a declarat Jan Skaletz, Key Account Manager pentru anvelope OTR.

Anvelopele Continental RDT-Master dispun de carcasă (ranforsare) radială cu sârme de oțel și profile ale benzii de rulare rezistente la tăiere şi impact, care oferă o tracțiune remarcabilă în toate direcțiile. Anvelopele vor fi afişate pe listele de prețuri Caterpillar începând din 2017 și pot fi specificate de către dealerii Caterpillar și utilizatorii finali ca primă opţiune de anvelope pentru noile comenzi de echipamente.

Continental Commercial Vehicle Tires este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de anvelope pentru camioane, autobuze şi vehicule comerciale. Divizia de business este în permanenţă dezvoltare, de la un producător de anvelope la un furnizor de soluții complete, care oferă o gamă largă de produse, servicii și soluții în domeniul anvelopelor.

MEq
By MEq februarie 22, 2017 17:59