Compania de curierat Sameday integrează în flota sa noua generație de camioane MAN

MEq
By MEq octombrie 26, 2021 12:45

Compania de curierat Sameday integrează în flota sa noua generație de camioane MAN

MHS Truck & Bus Group a livrat către Sameday, una dintre cele mai importante companii de curierat rapid din România, primele 10 unități MAN TGX de nouă generație care fac parte dintr-o comandă de 40 de unități.

Factorul decisiv în achiziție a fost experiența bună cu marca de vehicule comerciale MAN și serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group.
“Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generație de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate și de mediu”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Modelul noii generații de camioane MAN ales de Sameday este autotractorul MAN TGX 18.470 4×2 BL SA, destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP și cuplu 2400 Nm. De asemenea, dintre sistemele de îmbunătățire a costurilor amintim TipMatic și sisteme de ultimă generație pentru asistența șoferului, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASR), asistență pentru frânarea de urgență (EBA) și sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinația optimă pentru o flotă de vehicule economică și eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaun cu suspensie pneumatică și sistem media cu ecran de 7 inch. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990 l, dintre care un sertar sub pat, de 53 l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.

Noua flotă de autotractoare MAN va fi utilizată, prima dată, pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.
“Suplimentarea flotei și achiziția celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiții, prin care urmărim dezvoltarea capacității operaționale și creșterea eficienței în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare așteptăm volume ridicate de trimiteri generate în sezonul de cumpărături, care începe cu Black Friday și continuă până la finalul anului, iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienților noștri în această perioadă“, a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday.

MEq
By MEq octombrie 26, 2021 12:45