Cometto a lansat noua serie modulară MGSL

MEq
By MEq noiembrie 3, 2017 01:17

Cometto a lansat noua serie modulară MGSL

După preluarea de către Grupul Faymonville, compania italiană Cometto, specializată în autovehicule industriale autopropulsate, modulare și speciale, s-a adaptat rapid la dinamica potrivită, adăugând acum un nou produs în gama sa: noua linie de axe modulare MGSL.

Sarcini mai mari pe axe multiple modulare – acesta este laitmotivul atunci când e vorba de transport agabaritic. Pentru aceste tipuri de transporturi, cu cele mai mari sarcini utile de la 50 până la 5.000 t, Cometto a lansat acum noua gamă de produse MGSL.

Cel mai mare moment la încovoiere
Cu acest tip de vehicul modular, companiile de transport pot atinge cea mai mare flexibilitate în utilizare pentru cele mai diferite și dificile domenii de activitate. Gama MGSL este proiectată pentru drumuri publice, pentru transportul off-road, precum și pentru operațiuni industriale interne. Datorită zonei de încărcare consolidate, atinge sarcini punctuale de până la 50.000 kg deasupra arcurilor roților și 80.000 kg deasupra elementelor transversale, pentru sarcini grele și concentrate. Impresionant este că MGSL are cel mai ridicat moment de încovoiere de pe piață.

Manipulare ușoară datorită celei mai bune tehnologii
Conceptul user-friendly al Cometto MGSL este un avantaj imens. Echilibrarea (compensarea) pe axă face posibilă o distribuție ideală a sarcinii. Cea mai bună manevrabilitate este asigurată de axele pendulum (oscilante) cu o cursă de 600 mm și de boghiul montat pe pivot cu unghi de bracaj de 60°. Înclinațiile drumului (longitudinale și transversale) pot fi ușor compensate de cursa cilindrilor. Axele oscilante asigură contactul optim cu solul și presiunea egală a pneurilor în cele mai dificile condiții, menținând platforma aproape la nivel orizontal.

Interoperabilitate 100%
MGSL oferă interoperabilitate cu vehicule identice de la mai mulți producători. Această varietate de opțiuni de combinare, precum și conceptul de operare user-friendly fac din MGSL un garant al flexibilității și economiei pentru cele mai complexe sarcini de transport heavy-duty.
Datorită unui pachet larg de opțiuni și accesorii, MGSL de la Cometto poate fi adaptat rapid la toate cerințele specifice de transport. Platformele joase sunt, de asemenea, disponibile în diferite configurații și clase de sarcină utilă. Punte perimetrală, dreaptă, pentru excavator sau cadru extensibil: clientul poate alege dintr-o gamă largă de dropdeck-uri versatile și standardizate sau chiar să meargă pe o soluție personalizată pentru nevoile sale.

MEq
By MEq noiembrie 3, 2017 01:17