Comacchio Open House 2015

MEq
By MEq noiembrie 7, 2015 12:24

Comacchio Open House 2015

Comacchio Open House 2015 s-a bucurat de succes, fiind cadrul pentru premiera mondială a noii platforme de foraj pentru piloţi de diametre mari CH 450 și pentru lansarea unei noui divizii de produse pentru foraje cu diametru mare.

La evenimentul desfăşurat luna trecută la Riese Pio X au participat dealeri şi clienţi ai companiei din lumea întreagă, cărora le-au fost prezentate numeroasele inovaţii tehnologice Comacchio. Modelul CH 450 este o instalaţie autoridicătoare cu montare rapidă, concepută pentru a fi transportată ca o singură unitate. „CH 450 este primul pas dintr-un proces lung și laborios, în care compania a depus mult efort, în termeni de investiție de capital, know-how și resurse umane. Scopul nostru este să putem oferi clienților un spectru complet de soluții, care să includă o gamă largă de echipamente pentru lucrări geotehnice și de micro-foraj, dar şi instalaţii pentru foraj de diametru mare, precum și accesorii de instalaţii de șantier”, a spus în discursul său de deschidere președintele Renzo Comacchio.

Angajamentul de a dezvolta noi soluții pentru sectorul de micro-foraj a fost confirmat de gama largă de echipamente de forare pentru cercetarea solului, micropiloţi, ancore, jet grouting și lucrări de construcții civile, reprezentând doar o mică parte din oferta Comacchio. Dintre acestea, două s-au remarcat în mod special: MC 22 A (o platformă de 22 tone echipată special pentru manipularea de tije și schele) și CPH 1 (o instalaţie de foraj hidraulică montată pe un excavator-manipulator şenilat). Pe lângă acestea, oaspeții au putut aprecia popularele utilaje GEO 205, GEO 405, MC 8, MC 8 D, MC 12, MC 15 şi MC 22, precum și MC 6, o nouă instalaţie lansată în 2014.

MEq
By MEq noiembrie 7, 2015 12:24