Colaborare între Bucher Municipal și Kroll Fahrzeugbau

MEq
By MEq octombrie 18, 2021 10:09

Colaborare între Bucher Municipal și Kroll Fahrzeugbau

Producătorul de vehicule municipale Bucher Municipal și furnizorul de vehicule pentru curățare și vidanjare Kroll Fahrzeugbau – Umwelttechnik GmbH au încheiat un parteneriat prin care vor coopera pe anumite piețe selectate. Împreună, companiile vor exploata activități sinergice și pot beneficia reciproc de tehnologiile celuilalt partener, precum și de punctele de vânzări și service, ceea ce va aduce avantaje suplimentare pentru clienți.

Bucher Municipal va beneficia de construcția din oțel inoxidabil a echipamentelor Kroll, care va fi oferita pe piețele din Norvegia, Suedia și Franța. Designul din oțel inoxidabil Kroll oferă o construcție mai ușoară și o protecție mai mare împotriva coroziunii. Având un portofoliu diversificat de vehicule de înaltă calitate, ambele companii vor continua să se axeze pe activitățile lor de bază.

Aceasta colaborare le oferă clienților o gamă de produse semnificativ extinsă, structuri durabile și sfaturi competente, toate dintr-o singură sursă. Bucher Municipal și Kroll Fahrzeugbau privesc cu încredere această cooperare, care generează valoare adăugată și oferă o soluție durabilă pentru piață.

MEq
By MEq octombrie 18, 2021 10:09