CNH Industrial transferă producţia de autogredere din Germania

MEq
By MEq noiembrie 26, 2015 16:29

CNH Industrial transferă producţia de autogredere din Germania

Compania intenționează să închidă fabrica de autogredere din Berlin, mutând producția în Italia, la Lecce. Ca parte a programului de eficientizare al CNH Industrial NV, în curs de desfăşurare, compania intenționează să efectueze transferul de producție al liniei de gredere din cadrul portofoliului său de utilaje de construcţii.

Transferul vizează producția europeană de gredere, fabricate în prezent în Berlin. Compania intenţionează să mute aceste operațiuni la Lecce, Italia, unde are o fabrică de utilaje ce produce în prezent buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, încărcătoare compacte pe roți și manipulatoare telescopice pentru brandurile de utilaje de construcţii Case şi New Holland. La Lecce se află cel mai mare centru de excelenţă pentru echipamente de construcţii din regiunea EMEA (Europe, Middle East and Africa). Acoperind departamentele de producţie, achiziţii, product development & validation şi inginerie, know how-ul şi competențele care se regăsesc aici fac din această locaţie cea mai bună alegere pentru dezvoltarea viitoare a business-ului.

La unitatea de producție din Berlin sunt în prezent 89 de angajaţi. Activităţile comerciale şi de suport pentru pieţele germene, austriece şi elveţiene de utilaje de construcţii vor continua. Conform planului, activităţile prezente de dezvoltare de producs şi producţie de la fabrica din Berlin vor înceta la finele lui martie 2016. În conformitate cu prevederile legilor în vigoare, compania a început procesul de informare și consultare atât cu European Works Council, cât și cu organismul ce reprezintă angajații CNH Industrial Baumaschinen GmbH din Berlin. Negocierile vor continua, de asemenea, cu acest din urmă grup.

MEq
By MEq noiembrie 26, 2015 16:29