Cel mai mare camion articulat Volvo: A60H

MEq
By MEq aprilie 22, 2016 16:25

Cel mai mare camion articulat Volvo: A60H

Noul A60H de 55 t capacitate este cel mai mare camion articulat produs până acum de Volvo Construction Equipment. A60H este proiectat pentru transportul greu de materiale în cadrul operaţiunilor efectuate în condiţii severe de teren accidentat, inclusiv în cadrul lucrărilor de carieră, exploatărilor miniere de suprafaţă şi lucrărilor de terasament de mari dimensiuni, iar durata lungă de serviciu, calitatea, fiabilitatea şi durabilitatea sa reprezintă tot ce v-aţi putea dori din partea unui utilaj Volvo, uşurând şi sporind eficienţa operaţiunilor de transport.

Camionul articulat A60H este proiectat să sporească disponibilitatea, datorită cadrului frontal, cadrului spate, cârligului de cuplare şi frânelor cu discuri umede pentru regim greu de lucru cu care este prevăzut. Forţa şi durabilitatea sunt elementele definitorii ale camionului articulat A60H. Volvo CE a realizat progrese semnificative de la lansarea primului său camion articulat de 10 tone, în 1966 – ‘Gravel Charlie’. Cincizeci de ani şi 50 t mai târziu,Volvo rămâne în continuare principalul producător de camioane articulate din lume. Compania a inventat acest concept şi dezvoltă aceste utilaje de mai bine de jumătate de secol.

Mutaţi mai mult la un cost mai mic
A60H poate muta mai mult material la un cost mai mic. Datorită capacităţii sale utile de 55 t, A60H ajută la reducerea costului per tonă. Designul modern sporeşte capacitatea şi îmbunătăţeşte eficienţa consumului de combustibil. A60H este echipat cu un motor Volvo de 16 litri, care îi conferă o putere maximă de 495 kW şi un cuplu de 3200 Nm, dar şi un nivel excelent de eficienţă a consumului de combustibil. Datorită accesului de top, operaţiunile de mentenanţă pot fi efectuate rapid şi uşor. Grila frontală se rabatează în jos, având rolul de platformă de service cu trepte antiderapante. Capota electrică se deschide la 90 de grade şi este combinată cu un scut electric, permiţând accesul deplin şi în siguranţă la compartimentul motor.

Volvo A60H a fost lansat in premiera la Bauma 2016

Volvo A60H a fost lansat in premiera la Bauma 2016

Date operaţionale
Datorită sistemelor inteligente oferite de Volvo, cum ar fi MATRIS, CareTrack şi sistemul de cântărire la bord, clienţii îşi pot optimiza producţia şi reduce cheltuielile de exploatare. Volvo utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a monitoriza modul de funcţionare şi starea utilajului, care indică cele mai bune modalităţi de creştere a profitabilităţii. Sistemul de cântărire la bord garantează o sarcină optimă în cadrul fiecărui ciclu. Acest lucru maximizează producţia, sporeşte eficienţa consumului de combustibil şi reduce uzura utilajului în toate condiţiile de şantier şi în cadrul tuturor operaţiunilor. În plus, o gamă uriaşă de Acorduri pentru asistenţă clienţi oferă întreţinere preventivă, reparaţii totale şi mai multe opţiuni de service de asigurare a disponibilităţii, ajutând la menţinerea controlului deplin asupra costurilor de întreţinere.

Creşterea productivităţii
Utilajul dispune de o performanţă 100% pe teren accidentat, tehnologie Volvo dovedită şi o capacitate utilă impresionantă care contribuie la efectuarea de operaţiuni durabile an de an. A60H poate muta mai multe tone de material pe oră şi lucrează la capacitate maximă în toate condiţiile. Fiind cel mai mare camion articulat de pe piaţă, dispune de o capacitate utilă mai mare pentru aplicaţiile de regim greu de lucru, asigurând un nivel de productivitate cu 40% mai înalt decât cel mai mare camion Volvo anterior. De asemenea, întruchipează conceptul de camion articulat complet.
Modelul A60H revoluţionar este echipat cu cele mai recente inovaţii Volvo. Datorită grupului motopropulsor, combinaţiilor de sisteme de comandă automată care includ dispozitive de blocare 100% a diferenţialului, boghiului pentru teren accidentat, sistemului de direcţie hidromecanic şi suspensiei active, care sunt adaptate să conlucreze, utilajul este imbatabil. Echipat cu o suspensie frontală hidraulică activă care facilitează obţinerea unor viteze mai mari de transport în condiţii dificile, A60H optimizează confortul operatorului şi stabilitatea în timpul deplasării, permiţând mutarea unei cantităţi mai mari de material într-o perioadă mai scurtă de timp, pentru un nivel inegalabil de productivitate.

Alegerea operatorului
Scaunul amplasat în poziţie centrală, nivelul superior de manevrabilitate, suspensia excelentă, nivelurile scăzute de zgomot, sistemul de climatizare, precum şi spaţiul şi vizibilitatea oferite reduc oboseala operatorului şi permit efectuarea în mod mai eficient a operaţiunilor. Nivelurile superioare de confort, control, uşurinţă în manipulare şi siguranţă atrag, de asemenea, interesul operatorilor, deoarece le permite să menţină un nivel constant de productivitate în fiecare zi şi pe întreaga durată a zilei. Sistemul de asistenţă la descărcare, sistemul de asistenţă la deplasarea în pantă (Hill Assist) şi sistemul de frânare la încărcare şi descărcare de care dispune A60H ajută, la rândul lor, operatorii să menţină în permanenţă controlul, pentru un plus de productivitate şi siguranţă.
ART_A60H_T2_T4f_1_00353_01_H

MEq
By MEq aprilie 22, 2016 16:25