Caterpillar lansează noi compactoare tandem pentru sectorul de închiriere

MEq
By MEq noiembrie 6, 2017 17:54

Caterpillar lansează noi compactoare tandem pentru sectorul de închiriere

Clienții se așteaptă ca gama de produse de compactare Cat să ofere utilaje și servicii care să-i ajute să devină mai eficienți și mai profitabili. Noile modele fac acest lucru, fiind ușor de operat, simplu de transportat și rapid de întreținut.

Noile modele CB2.5, CB2.7, CB2.9 și CC2.6 au denumiri în funcție de masa lor, adica indică masa operațională standard în tone, ușurând astfel sarcina clienților de a alege utilajul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Aceste modele oferă o versatilitate excelentă în clasa de dimensiuni de la 2,5 la 2,9 t. Aplicațiile specifice acestor utilaje includ lucrări de compactare pentru străzi, piste de biciclete, curți, parcari, căi de acces, centre urbane și extremități ale zonelor carosabile (lângă borduri sau parapeți).

Ușor de operat
Caracteristicile simple de operare includ comutatoare pentru activarea rapidă și ușoară a funcțiilor mașinii. Afișajul analog frontal oferă informații despre nivelul de combustibil, temperatura motorului și orele de funcționare ale mașinii, pentru o referință rapidă. Pornirea fără efort a motorului diesel se face prin intermediul tehnologiei unice care încorporează un dispozitiv de încălzire (incandescent).

Ușor de transportat
Deplasarea de la un șantier la altul nu a fost niciodată mai ușoară. Opțiunea de ridicare dintr-un singur punct și designul rezistent al cârligului de prindere fac rapidă și ușoară ridicarea utilajului pe vehiculele de transport. Opțiunea de bară pliabilă ROPS asigură o înălțime redusă de transport și îi permite utilajului să lucreze pe sub și în jurul structurilor mici ca înălțime, atunci când realizează lucrări de compactare.

Ușor de servisat
Diagnosticarea simplă și verificările de service accesibile sunt esențiale pentru optimizarea producției utilajelor. Aceste noi compactoare tandem sunt echipate cu siguranțe și relee care permit personalului de service să remedieze rapid problemele apărute, fără a utiliza echipamente specializate. Indicatorii vizuali pentru debitul de aer, separatorul de combustibil/apă, sistemul de răcire, sistemul hidraulic și sistemul de pulverizare a apei ajută la optimizarea verificărilor de rutină și la menținerea în funcțiune a mașinilor.

Monitorizate îndeaproape
Aceste noi modele sunt concepute pentru a se potrivi cu ușurință într-o flotă de închiriere. Funcția Product Link permite o monitorizare atentă, informand proprietarii despre amplasarea utilajului și nevoile de service. Panoul de control simplu și platforma spațioasă asigură confort operatorilor. Componentele rezistente și motorul eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil maximizează timpii de disponibilitate și reduc costurile de operare pe durata de viață a utilajului.

Eficiența puterii
Aceste noi compactoare tandem utilitare sunt echipate cu un motor C1.5 care corespunde standardelor de emisii EPA Tier 4 Interim (SUA), EU Stage IIIA* și China Stage III. Dezvoltă o putere de 22,3 kW (30,3 hp) și funcționează eficient în cele mai dificile condiții.

*Notă: standardele de emisii EU Stage IIIB nu se aplică acestei clase de putere.

MEq
By MEq noiembrie 6, 2017 17:54