Caterpillar anunță platforma web VisionLink Productivity pentru frezele de asfalt la rece Cat PM600 și PM800

MEq
By MEq mai 10, 2024 14:00

Caterpillar anunță platforma web VisionLink Productivity pentru frezele de asfalt la rece Cat PM600 și PM800

Story Highlights

  • Caterpillar
  • freze de asfalt la rece Cat PM620, PM622, PM820, PM822 și PM825
  • freze de asfalt la rece Cat PM600 și PM800
  • platforma web VisionLink Productivity
  • Cat cold planers

Related Articles

Platforma web online VisionLink Productivity pentru frezele de asfalt la rece furnizează date aproape în timp real despre utilaje și șantier, fiind concepută pentru a îmbunătăți productivitatea constructorilor. Disponibilă pentru frezele de asfalt la rece Cat PM620, PM622, PM820, PM822 și PM825, platforma VisionLink Productivity colectează, analizează și rezumă date detaliate, cum ar fi timpul petrecut în așteptarea camioanelor, frezarea și deplasarea pe șantier, dar și parametrii precum lungimea de frezare, consumul de combustibil, locația și maparea ciclului de operare. Astfel sunt livrate constructorilor informații valoroase despre productivitatea șantierului și folosirea utilajelor.

VisionLink Productivity segmentează datele în tabele ușor de parcurs, oferind mai multe moduri de vizualizare detaliată a datelor și indicatori cheie de performanță (KPI). Constructorii pot urmări rapid orele de operare și distanțele de frezare, în fiecare zi, și pot vizualiza depășirea avansului, turațiile reduse de frezare și opririle. Eliminând colectarea manuală a datelor, rapoartele detaliate sunt disponibile în formate PDF, Excel și CVS și pot fi planificate pentru trimiterea prin e-mail.

Această tehnologie puternică de raportare le permite constructorilor să măsoare performanța segmentelor de ciclu; pot urmări și reduce consumul inutil de combustibil; pot compara operațiunile între turele de lucru, utilaje și proiecte. Permițând identificarea și reducerea timpilor inutili de așteptare, companiile de construcții pot obține cicluri de frezare mai lungi și mai productive, pot îmbunătăți estimările pentru proiectele viitoare și pot optimiza rata de profit prin creșterea eficienței și reducerea costurilor.

Fiind o platformă bazată pe cloud, VisionLink Productivity colectează și rezumă datele telematice de la utilaje și datele de șantier de la toate utilajele aflate în exploatare pe șantier, indiferent de marcă, putând fi apoi accesate de oriunde prin intermediul unui dispozitiv mobil, tabletă sau desktop. Flotele mixte de utilaje (de la producători diferiți) pot fi încorporate în VisionLink Productivity.
Pentru mai multe informații despre platforma VisionLink Productivity destinată frezelor de asfalt la rece, contactați reprezentantul local Cat.

MEq
By MEq mai 10, 2024 14:00