CASE introduce în clasa de 20 t versiunea de excavator pe șenile Essential CX210E-S

MEq
By MEq ianuarie 15, 2024 15:28

CASE introduce în clasa de 20 t versiunea de excavator pe șenile Essential CX210E-S

CASE Construction Equipment a adăugat în Seria E un al doilea excavator pe șenile de 20 de tone, odată cu modelul CX210E-S. Acesta este alternativa „Essential” a excavatorului CX210E și păstrează toate performanțele și confortul operatorului, precum și calitatea și fiabilitatea modelului standard, însă reprezintă o ofertă simplificată la un preț mai competitiv.

CASE introduce în clasa de 20 t versiunea de excavator pe șenile Essential CX210E-SUtilajul încorporează un motor diesel FPT NEF6 Stage V (identic cu cel de pe modelul standard) și dispune de aceeași tehnologie remarcabilă, oferind productivitate și manevrabilitate la fel de impresionante.

Excavatorul Case CX210E-S folosește o versiune de șasiu inferior heavy-duty, cu un tren de rulare LC cu componente ranforsate. Cadrele de șenile au o singură rolă de ghidaj, iar saboți tripli din oțel sunt disponibili în lățimi de 600 mm sau 700 mm.

Excavatoarele dispun de un braț pentru sarcini grele și o singură opțiune de balansier heavy-duty de 2,94 m. CX210E-S este echipat din fabrică cu un circuit standard pentru cuplă rapidă și un sistem hidraulic auxiliar multifuncțional cu debit mare; de asemenea, e disponibil un circuit cu debit scăzut, pentru un plus de versatilitate cu toate tipurile de unelte de lucru.

Cabina operatorului include un scaun cu suspensie pneumatică și încălzire, console suspendate cu joystick, un displayde 10 inch, cu sistem integrat AC și cinci butoane configurabile, un radio cu Bluetooth, un pachet de lumini LED și un grilaj de protecție superior FOPS Nivel 2, oferind astfel același grad de protecție și confort fără compromisuri pentru operator ca modelul CX210E.

CASE introduce în clasa de 20 t versiunea de excavator pe șenile Essential CX210E-SModelul Essential din seria E (E-S) este mai greu cu aproximativ 500 kg decât CX210E, datorită construcției grele a configurației de braț-balansier, structurii inferioare și trenului de rulare, putând crește cu încă 500 kg prin selectarea unei contragreutăți opționale care să asigure o gestionare mai bună a uneltelor de lucru mai grele. Excavatorul are capacitate de ridicare și tracțiune neschimbată, oferind aceleași forțe de rupere.

Noul model „Essential” va beneficia de toate serviciile existente oferite de CASE, inclusiv garanție extinsă și întreținere planificată, inspecții regulate, analize ale fluidelor, truse de întreținere și sistem telematic.

CX210E-S este furnizat standard cu același modem bidirecțional ca și alte excavatoare pe șenile din Seria E, permițând clienților să beneficieze de gama întreagă de servicii avansate de conectivitate CASE, precum CASE SiteWatch și asistență proactivă din partea dealer-ului prin CASE SiteConnect.

Segmentul de 20 de tone rămâne unul dintre cele mai competitive de pe piața europeană a excavatoarelor pe șenile. Venind cu o opțiune de configurare simplificată și prețuri și mai competitive, fără compromisuri de performanță, calitate sau fiabilitate, CX210E-S oferă dealerilor CASE o opțiune „esențială” pentru clienții (contractori și firme de închiriere) care pun un accent mai mare pe costuri. Utilajul se lansează în Europa în primul trimestru din 2024.

MEq
By MEq ianuarie 15, 2024 15:28