Case aduce la Steinexpo 2017 ultima sa generaţie de utilaje

MEq
By MEq mai 26, 2017 12:48

Case aduce la Steinexpo 2017 ultima sa generaţie de utilaje

Ca şi în anii precedenți, Case va expune iar la Steinexpo, în perioada 30 august – 2 septembrie, în cea mai mare carieră de bazalt din Europa, în apropiere de Homberg, Germania. Gama de produse prezentate va include modele din rândul celor lansate de curând, ce poartă noua emblemă care marchează cea de-a 175-a aniversare a mărcii Case.

Se va pune accent pe utilaje care oferă soluții practice și eficiente pentru industria minieră și de carieră. Echipate cu tehnologie Case de ultimă oră ce nu necesită întreținere şi motoare eficiente Tier 4 Final (Euro IV) fără DPF, aceste utilaje oferă o productivitate ridicată, performanțe deosebite și costuri reduse de funcționare, precum şi confort și un nivel ridicat de siguranță pentru operatori.

Piesa centrală din oferta Case pregătită să facă impresie încă nu a fost dezvăluită, însă vizitatorii vor putea să vadă în premieră unul dintre încărcătoarele frontale mari din nou lansata serie G ce cuprinde şapte modele. Cu o vizibilitate superioară și cea mai bună dimensiune a parbrizului din clasă, Case a proiectat aceste cabine având operatorul în centru – confort prin intermediul interfeței de control premium, o consolă inclusă în scaunul operatorului și un nou joystick de direcție cu sensibilitate proporțională. Noua gamă G oferă, de asemenea, un raport superior sarcină utilă / greutate pentru o productivitate maximă. Cabina este presurizată şi oferă opțiuni de filtre HEPA și carbon activ, iar din raţiuni de securitate este protejată prin parolă.

Vizitatorii vor putea examina cu atenție unul dintre noile excavatoare pe șenile din seria D, renumite pentru performanța și durabilitatea lor. Toate modelele din această gamă oferă o productivitate ridicată și timpi de ciclu mai rapizi. Acest lucru este posibil datorită noului sistem hidraulic mai eficient, ce reduce costurile de operare și ajută la obţinerea unui consum mai bun de combustibil. Operatorul beneficiază de confort maxim, datorită cabinei spațioase presurizate, cu un layout interior excelent, monitor multifuncțional cu ecran lat şi cameră retrovizoare, pentru o vizibilitate optimă.
Utlajele Case vor fi asistate de unul dintre cele mai recente camioane ale producătorului IVECO Astra, brand care, de asemenea, face parte din grupul CNH Industrial.

MEq
By MEq mai 26, 2017 12:48