C807s și C810s – noile dumpere compacte Bergmann

MEq
By MEq iulie 13, 2023 11:37

C807s și C810s – noile dumpere compacte Bergmann

Bergmann își extinde seria 8xx de dumpere compacte pe roți cu noile modele C807s și C810s cu sarcini utile de 6, respectiv, 9 tone. Într-un proces de dezvoltare creativ și agil, punctele forte și avantajele dumperelor Bergmann au fost analizate, evaluate și încorporate într-un nou design, în colaborare cu toate părțile implicate – dealeri, companii de închiriere și utilizatori.

C807s și C810s – noile dumpere din flota BergmannPentru a atinge standardele de calitate vizate, procesele și abordările existente au fost analizate în detaliu pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Astfel, pe viitor, Bergmann va pune un accent mai mare pe componentele de producție internă, iar integrarea pe verticală în pre-producție va fi crescută semnificativ pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate și calitate pe termen lung.

Dumperele C807 și C810 au trecut printr-un upgrade cu accente puternice și durabile. Punctele forte ce formează coloana vertebrală a noii serii au fost optimizate cu noi caracteristici. Astfel, modelul C807s are sub capotă un motor Deutz TCD 2.9, de 55 kW (73,7 hp), Stage V, iar dumperul mai mare, C810s, folosește un TCD 3.6, de 75 kW @ 2200 rpm. Ambele dispun de o transmisie hidrostatică Bosch Rexroth. Tracțiunea a fost crescută semnificativ, ceea ce înseamnă că, în comparație cu dumperele din generația anterioară, poate fi folosită cu până la 15% mai multă putere în condiții de teren greu.

C807s și C810s – noile dumpere din flota BergmannDacă încărcătura este mică, dumperul poate fi operat în modul Eco Drive, ceea ce înseamnă că motorul rulează cu o sarcină redusă, cu o economie de combustibil de până la 7,5%. Aceasta înseamnă că șantierele de construcții pot fi exploatate mai rentabil și într-un mod mai eficient din punctul de vedere al resurselor. De asemenea, articulația dumperelor Bergmann este completată de opțiunea de suspensie pendulară, ce asigură deplasarea fără întreruperi chiar și în condiții extreme de teren.

În noua cabină cu aer condiționat și optimizată pentru vibrații, utilizatorul beneficiază de un scaun rotativ ce crește semnificativ flexibilitatea și siguranța pe șantier. Cabina multifuncțională Bergmann Generation C a devenit mult mai ușor de utilizat, datorită display-ului ce permite o navigare intuitivă și funcțiilor integrate.

Pentru ca postul de lucru al utilajelor de construcții trebuie să fie atractiv pentru operatori, noul design, optimizat pentru operator și pentru siguranță, este cu adevărat de ultimă generație. În ciuda interiorului spațios, structurile simple și spațiul utilizat eficient asigură dimensiuni compacte, accesibilitate optimă pentru service și o gamă amplă de mișcare. Designul practic se reflectă și în faptul că, în ciuda înălțimii reduse de transport de numai 2,90 m, dumperul are suspensie cu arc lamelar pe puntea spate.

MEq
By MEq iulie 13, 2023 11:37