Boxer prezintă două noi miniîncărcătoare compacte

MEq
By MEq februarie 25, 2017 19:06

Boxer prezintă două noi miniîncărcătoare compacte

Morbark va lansa la ediţia de anul acesta a târgului The Rental Show două noi modele de miniîncărcătoare compacte Boxer: 600HD şi 700HDX. Ambele sunt concepute pentru a reduce munca manuală şi costurile de execuţie, putând ridica, săpa şi transporta mai mult decât până acum.

Noile miniîncărcătoare compacte utilitare Boxer au renunţat la culoarea galbenă, purtând acum portocaliul specific utilajelor Morbark, pentru a se integra mai uşor în linia celorlalte produse. De asemenea, modelele 600HD şi 700HDX vin cu o serie de noi caracteristici printre care: o platformă pentru operator reproiectată şi margini capitonate în dreptul şoldurilor, sistem dublu de operare hidrostatic, joystick-uri de control, izolaţie din cauciuc pentru motor şi pentru componentele hidraulice, toleranțe bune ale braţului în spaţii limitate, o viteză de deplasare mai mare etc.

„Cu modelele 600HD şi 700HDX, Morbark continuă să ne poarte într-o nouă eră a echipamentelor Boxer”, a declarat Casey Gross, director Tree Care Products la Morbark. „Le-am adăugat o multitudine de caracteristici noi sau reproiectate pentru a le face ideale pentru peisagişti, constructori, firme de închiriere sau chiar pentru proprietarii care doresc să efectueze mai ușor de o gamă largă de sarcini.”

600HD are o înălţime la bolţ de 188 cm şi o capacitate nominală de operare de 280 kg, cu o capacitate la vârful cupei de 799 kg şi un ecartament cu o lăţime de 88 cm. Utilajul e acţionat de un motor diesel de 18.5 kW şi are un debit hidraulic auxiliar de 43 l/min, având puterea necesară pentru activităţile pentru care este destinat.

Modelul ceva mai mare, 700HDX, dispune de un șasiu cu ecartament extensibil hidraulic de la 89 la 111 cm; prin intermediul unei manete, operatorul poate să retracteze șenilele atunci când traversează zone de acces înguste, iar apoi să le extindă pentru a creşte stabilitatea utilajului. Cu un profil coborât, trenul de rulare este echipat cu şenile din cauciuc de 230 mm lăţime ce exercită o presiune redusă asupra solului şi sunt mai puţin agresive în viraje. 700HDX este acţionat de un motor diesel de 18.5 kW, cu două circuite auxiliare.

Ca toate miniîncărcătoarele compacte Boxer, modelele 600HD şi 700HDX dispun de o placă portantă universală compactă şi de sistem de ataşare rapidă, ce le permite să lucreze uşor şi rapid cu oricare dintre cele peste 50 de unelte de lucru standard.

MEq
By MEq februarie 25, 2017 19:06