BKT furnizează 42 de anvelope Giant EARTHMAX SR 468 către mina SECL

MEq
By MEq septembrie 24, 2021 12:02

BKT furnizează 42 de anvelope Giant EARTHMAX SR 468 către mina SECL

BKT a anunțat o comandă importantă în sectorul OTR, odată cu furnizarea a 42 de anvelope gigant EARTHMAX SR 468, în dimensiunea 40.00 R 57, către compania SECL (South Eastern Coalfields Ltd.) – companie din sectorul minier, deținută de Ministerul Cărbunelui din Guvernul Indian. Cu această comandă importantă din India, grupul de producţie de anvelope Off-Highway își confirmă poziția de jucător-cheie în industria OTR.

Primul lot de 6 anvelope fabricate pentru SECL a fost deja expediat, iar în decurs de o săptămână, la client vor mai ajunge încă 2 loturi. Acesta este un moment de referință ce consolidează poziția BKT în sectorul exploatării miniere, confirmând Grupul ca jucător-cheie în industria OTR.

EARTHMAX SR 468 este o anvelopă de 57″ – cea mai mare fabricată vreodată de BKT – produsă la fabrica BKT din Bhuj, India, fiind proiectată pentru echiparea basculantelor rigide ce operează în cele mai ostile condiții de exploatare.

Impresionanta anvelopă este caracterizată de rezistența specială la șocuri și perforări, datorită structurii All Steel și este, prin urmare, potrivită pentru utilizarea în terenuri accidentate și noroioase. Caracteristicile câștigătoare ale modelului EARTHMAX SR 468 sunt designul special și compusul benzii de rulare, ambele create pentru a limita căldura generată. Adâncimea E-4 a benzii de rulare asigură o rezistență extremă în condiții foarte dificile.

Această comandă pentru o astfel de anvelopă de dimensiuni excepționale răsplătește disponibilitatea grupului indian de a pătrunde și investi în segmentul Giant, o alegere stimulată de solicitările și feedback-ul pe care BKT le primește direct de la utilizatori, în fiecare zi.
Având în oferta sa peste 2.700 de tipuri de anvelope, BKT va continua să dezvolte soluții noi și în acest segment, pentru a întâmpina necesitățile și cerințele profesioniștilor din domeniu.

MEq
By MEq septembrie 24, 2021 12:02