BKT a primit premiul „Furnizorul Anului” din partea Manitou India

MEq
By MEq mai 6, 2024 13:12

BKT a primit premiul „Furnizorul Anului” din partea Manitou India

Manitou India, producător global al unei game largi de echipamente profesionale de manipulare a materialelor și o filială a Grupului Manitou, a recunoscut performanța remarcabilă a BKT pe toate liniile de produse.

Cu ocazia Manitou Group Supplier Conference 2024, care a avut loc în Noida, în statul Uttar Pradesh (India), grupul francez Manitou, specializat în dezvoltarea, fabricarea și furnizarea de echipamente și servicii pentru manipularea materialelor în numeroase industrii, a acordat companiei BKT premiul „Furnizorul Anului”.

În prezența a peste 250 de participanți, reprezentând peste 100 de companii, Steve Ryder, VP BHL & MD al Manitou Equipment India, s-a concentrat pe perspectivele de creștere ale pieței indiene, recunoscând și recompensând performanța remarcabilă a gamei largi de produse pe care BKT le pune la dispoziția partenerilor și clienților săi din 160 de țări din întreaga lume.

„Această realizare este o dovadă a angajamentului solid și a eforturilor susținute, depuse de mai bine de 30 de ani, care ne-au adus o nouă distincție importantă în onoarea eforturilor noastre dedicate de a oferi constant produse și servicii de înaltă calitate. Premiul „Furnizorul Anului” acordat de Manitou India, unul dintre principalii noștri parteneri de pe piața indiană, reprezintă un motiv de mândrie și o mare motivație pentru noi de a crește în continuare – de a continua ceea ce am făcut de-a lungul anilor”, a comentat Arvind Poddar, președinte și director general al BKT.

Este încă un reper care se adaugă celor mai recente premii prestigioase primite de BKT, punând în continuare în lumină angajamentul companiei de a crea relații și parteneriate cu furnizorii săi de calibru.

MEq
By MEq mai 6, 2024 13:12