Bauma 2022: Sennebogen prezintă excavatorul pentru demolare la înălțime 830 Demolition

MEq
By MEq octombrie 22, 2022 15:24

Bauma 2022: Sennebogen prezintă excavatorul pentru demolare la înălțime 830 Demolition

Pe șantierul de demolare, doi factori determină succesul unui proiect: siguranța ridicată și soluțiile ce economisesc timp și costuri. Sennebogen îndeplinește ambele cerințe cu utilajul multifuncțional 830 Demolition. Excavatorul pentru demolare la mare înălțime de 48 t va fi expus la Bauma cu două noi funcții de echipare care îl fac extrem de versatil. Pe lângă brațele pentru demolare alcătuite din trei segmente, cu o înălțime maximă la bolț de 23 m, Sennebogen prezintă și o contragreutate detașabilă hidraulic, ce poate fi îndepărtată prin apăsarea unui buton.

Demontare sigură în spații înguste
Lucrările de demolare se desfășoară adesea în zonele urbane, pentru a crea spațiu pentru noile proiecte de construcții. Prin urmare, șantierele urbane de demolare se caracterizează în primul rând prin spații restrânse sau zone de lucru limitate pentru utilaje. Însă, 830 Demolition este perfect pentru lucrul pe șantierele cu spațiu limitat, datorită tehnologiei eco a motorului, dimensiunilor compacte ale utilajului, operării flexibile în modul de rotire la 360 de grade și diferitelor opțiuni de echipare. Pe lângă numeroase alte functii de siguranță, utilajul are cel mai lată deschidere a trenului de rulare din clasa sa (de până la 4,50 m), garantând astfel o stabilitate optimă și lucru fără vibrații, chiar și pentru sarcinile de demontare la mare înălțime. Cabina se poate ridica și înclina la 30 de grade, oferind operatorului o imagine de ansamblu excelentă asupra lucrării, la o distanță sigură de zona periculoasă.

Cu ajutorul sistemului hidraulic puternic, pot fi operate o mare varietate de echipamente, de la foarfece de demolare la pulverizatoare. De asemenea, pot fi înlocuite în cel mai scurt timp posibil, datorită cuplei rapide opționale. Utilajul impresionează și prin performanța sa excelentă de sortare în domeniul reciclării resturilor din demolări, separând fără efort deșeurile din construcții.

Nou: Braț din trei segmente, pentru mai multă flexibilitate și o înălțime de 23 m
Noul braț lung a lui 830 Demolition permite o distanță mai mare față de obiectivul de demolat și, prin urmare, mai multă sigură. Odată cu brațul de demolare din trei părți AB23, Sennebogen prezintă o opțiune de echipare care mărește distanța de siguranță și face utilajul mai flexibil. Modelul 830 Demolition stăpânește cu ușurință înălțimi mai mari (de 23 m) și poate lucra peste marginile proeminente, cu noul braț articulat. Cu ajutorul sistemului complet hidraulic de înlocuire rapidă, brațul poate fi ridicat sau lăsat la sol prin apăsarea unui buton și comutat rapid și în siguranță la un braț de manipulare mai scurt, fără ca operatorul să fie nevoit să iasă din cabină.

Nou: Contragreutate detașabilă hidraulic
Datorită noii opțiuni de echipare cu contragreutate detașabilă, 830 Demolition poate fi transportat la următorul proiect de demolare mai rapid și mai rentabil. Un buton de pe telecomandă reduce greutatea de transport a excavatorului 830 Demolition cu aproximativ 10 tone, folosind sistemul hidraulic de detașare a balastului. În plus, lățimea de transport a trenului de rulare telescopic pe șenile poate fi redusă la 2,90 m, iar brațul de demolare din trei părți este transportat la următoarea lucrare într-un cadru de transport – simplu, economic și eficient.
Noul Sennebogen 830 Demolition va fi prezentat în premieră publicului larg la Bauma 2022.

MEq
By MEq octombrie 22, 2022 15:24