Avantajele unei soluții hibride de la BKT

MEq
By MEq decembrie 14, 2022 23:24

Avantajele unei soluții hibride de la BKT

De la capacitatea de adaptare pe diferite suprafețe la compactarea redusă a solului, anvelopele hibride precum RIDEMAX IT 696 și RIDEMAX IT 697 (M+S) sunt perfecte în condiții de operare și condiții meteo dintre cele mai variate.

Prin definiție, hibrid se referă la produsul unei combinații a două elemente diferite, un concept care ne influențează viața din ce în ce mai puternic.

Imaginați-vă un fermier care lucrează în principal cu un tractor și care trebuie să efectueze transferuri pe distanțe mari pe șosea, dar și lucrări pe câmp. Pentru performanță maximă în ambele situații, ar fi problematic și laborios să înlocuiască vehiculul sau anvelopele de fiecare dată când schimbă suprafața.

Ideea unui produs hibrid derivă din acest tip de situație. Este un răspuns la nevoile operatorilor de a utiliza o anvelopă versatilă atât pe câmp, cât și pe șosea, durabilă și compatibilă cu diferite tipuri de suprafețe și care oferă o tracțiune superioară, capacitate ridicată de încărcare și durabilitate excelentă.

O nevoie îndrăzneață pe care BKT o poate îndeplini
Cum? Există anvelope hibride care combină performanța și calitățile a două tipuri diferite de anvelope, scoțând în evidență tot ce este mai bun din ambele, prin asocierea unui model industrial de bandă de rulare în centru și a unui model agricol de bandă de rulare pe exterior.

Aceste anvelope îi oferă utilizatorului opțiunea de a alege diferite presiuni, în funcție de suprafață. De exemplu, ele pot fi utilizate la presiune mai mică, pentru a crea o suprafață de contact mai mare pe sol, reducând astfel compactarea solului pe câmp și uzura anvelopelor pe șosea și facilitând condusul pe terenuri mai moi.

Dar asta nu este totul: Versatilitatea nu se rezumă la compatibilitatea cu tipuri de teren diferite, ci și la condiții meteo diferite. În mod cert, zăpada nu reprezintă o problemă pentru anvelopele hibrid BKT; datorită aderenței crescute a benzii de rulare și capacității de tracțiune, ele sunt folosite adesea pentru îndepărtarea zăpezii și în aplicații în condiții de iarnă.

Pentru toate aceste situații, sunt perfecte anvelopele RIDEMAX IT 696 și RIDEMAX IT 697 (M+S) de la BKT. Stabile, robuste și ideale pentru performanță maximă chiar și la temperaturi scăzute, ele reprezintă soluția perfectă pentru fermieri și contractori în sezonul de iarnă. Aceste anvelope asigură o capacitate de încărcare extraordinară pe suprafețe diferite, rezistență redusă la rulare pentru o economie de combustibil sporită și durabilitate excelentă.

Anvelopele RIDEMAX IT 697 (M+S), care asigură o tracțiune crescută și o aderență îmbunătățită, datorită modelului cu bandă de rulare cu blocuri, sunt perfecte pentru operațiuni pe suprafețe uscate sau pe suprafețe acoperite cu zăpadă, gheață, umezeală și noroi, fără să necesite lanțuri de zăpadă.

Astfel, versatilitatea este cuvântul de ordine atunci când ne referim la anvelopele hibride; așteptăm cu nerăbdare viitoarele noutăți BKT în această direcție, pentru îmbunătățiri ulterioare în acest sector vast aflat în permanentă evoluție.

MEq
By MEq decembrie 14, 2022 23:24