Anvelopa Nokian Armor Gard 2 Mine, acum în dimensiuni mai mici

MEq
By MEq mai 22, 2023 21:02

Anvelopa Nokian Armor Gard 2 Mine, acum în dimensiuni mai mici

Story Highlights

  • Nokian Heavy Tyres
  • noua anvelopa Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine

Related Articles

Pentru instalațiile miniere de foraj subteran în condiții dure de exploatare, Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine oferă o rezistență crescută la tăiere, o manevrabilitate excelentă și o durată lungă de exploatare. Anvelopa a fost disponibilă doar în dimensiunea 10.00-20. Acum, noua dimensiune 9.00-20 pune la dispoziție calitățile sale pentru și mai multe utilaje.

Exploatarea minieră subterană impune anvelopelor cerințe speciale. Rocile ascuțite cresc riscul de deteriorare a anvelopelor. Pietrele alunecoase necesită o aderență excelentă, iar spațiile înguste îngreunează deplasarea în mediul subteran, permițând doar utilajelor compacte să se miște mai ușor. Totuși, chiar și cu cerințe de siguranță foarte ridicate, Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine bifează toate cerințele de mai sus. „Acestea sunt anvelopele pe care te poți baza chiar și în cele mai dificile condiții subterane”, spune Kimmo Kekki, Global Product Manager la Nokian Heavy Tyres.

Comparativ cu generația anterioară de anvelope Armor Gard, Nokian Tyres Armor Gard 2 Mine este cu 25% mai rigidă. De asemenea, are cu 12% mai mult cauciuc în zona benzii de rulare. De altfel, banda de rulare este mai lată decât înainte, ceea ce scade presiunea de contact și face anvelopa mai rezistentă la uzură. Orificiile introduse maximizează răcirea anvelopelor și durabilitatea carcasei. Mai mult, noua versiune Nokian Tires Armor Gard 2 Mine are îmbunătățiri ale benzii interioare pentru a maximiza durabilitatea camerei și a îmbunătăți calitatea anvelopelor.

Nu în ultimul rând, anvelopa în sine este remodelată, ceea ce îi mărește stabilitatea cu până la 25% față de modelul anterior. Aceste îmbunătățiri față de produsul deja consacrat se adună, făcând noile anvelope potrivite pentru aplicațiile de foraj în subteran. „Adăugați manevrabilitatea ridicată și veți obține anvelope care să facă față oricărei amenințări în minele subterane”, a mai spus Kekki.

MEq
By MEq mai 22, 2023 21:02