Anvelopa Earthmax SR 35 de la BKT

MEq
By MEq august 19, 2019 15:45

Anvelopa Earthmax SR 35 de la BKT

Gama Earthmax face parte din linia de anvelope radiale de la BKT, fiind concepută special pentru a asigura o distribuție mai bună a sarcinii la sol pentru autobasculante, încărcătoare frontale, buldozere pe pneuri, autogredere și unele vehicule multifuncționale, capabile să se deplaseze cu ușurință chiar și în cele mai dificile condiții de teren, precum cele din construcții, mine și cariere.

Dar să ne oprim asupra modelului Earthmax SR 35, o anvelopă ideală pentru camioane articulate, utilizate în operațiuni de transport. Earthmax SR 35 se pretează în aplicații ce impun tracțiune și flotabilitate excepționale, oferind o excelentă stabilitate. Datorită carcasei puternice cu centură de oțel, anvelopa are o durabilitate extraordinară și rezistență la perforări și ciupituri; de asemenea, are în compoziție un compus rezistent la tăieturi pentru o durată de viață maximă, chiar și în condiții de utilizare severe.

Care sunt caracteristicile distinctive ale acestei anvelope care se simte ca acasă în orice mediu OTR? Să privim mai în detaliu profilul lui Earthmax SR 35:
– Structură All Steel. La fel ca toți membrii acestei familii de anvelope, Earthmax SR 35 „pornește la drum” cu o structură All Steel cu centuri din oțel cu mai multe straturi. Ca urmare, carcasa are o rezistență foarte ridicată la toate toate tipurile de impact și de provocări zilnice cu care se confruntă un camion articulat.
– Durabilitate. Anvelopa rezistă ușor la tăieturi, uzură și perforare, datorită carcasei remarcabil de rezistente – o caracteristică esențială atunci când se confruntă cu obstacole care expun pneul la riscuri de penetrare sau alte avarii serioase.
– Tracțiune și stabilitate de top. Earthmax SR 35 este perfectă pentru aplicații care necesită tracțiune extremă în orice tip de teren. Aderența îmbunătățită oferă mai mult confort operatorului. În plus, conferă stabilitate maximă, o cerință de bază atunci când condițiile devin cu adevărat dificile.
– Flotabilitate ridicată. Este, de fapt, o trăsătură de caracter. La fel ca toate celelalte modele ale gamei, Earthmax SR 35 oferă o distribuție mai bună a sarcinii pe sol, împreună cu o flotabilitate remarcabilă. Astfel poate înfrunta orice situație, oricât de solicitantă.

MEq
By MEq august 19, 2019 15:45