Ammann a lansat o nouă linie de plăci vibrocompactoare

MEq
By MEq iulie 16, 2017 17:50

Ammann a lansat o nouă linie de plăci vibrocompactoare

Ammann și-a lansat noua linie de plăci vibrocompactoare avansate tehnologic APF. Acestea oferă putere de compactare, manevrabilitate, viteză de deplasare și abilitatea de a lucra în pantă. De asemenea, sunt bine cunoscute pentru reducerea drastică a vibrațiilor nedorite pentru operatori.

Noile modele sunt: Ammann APF 12/33, APF 15/40, APF 15/50, APF 20/50 Hatz și APF 20/50 Honda. Linia de produse APF este cea mai ușoară dintre toate plăcile compactoare Ammann, având mase de operare între 69 și 107 kg și lățimi ale tălpii între 330 și 500 mm.

Plăcile se potrivesc pentru o gamă largă de aplicații (amenajări teritoriale, reparații rutiere etc). Beneficiind opțional de kit de stropire cu apă (sprinkler) și covor vulkollan (pentru talpă), echipamentele sunt potrivite și pentru aplicații de asfaltare și așternere de pavele.

Linia APF este acționată de motoare eficiente pe benzină Honda. Cea mai mare placă, APF 20/50, este disponibilă cu motor Honda pe benzină sau motor Hatz diesel. Motorul diesel funcționează bine, chiar și la altitudini mari, și este o alternativă bună pentru cei ce preferă motorizarea diesel.

Caracteristici cheie ale plăcilor compactoare:
– Mâner cu vibrații reduse;
– Sistem de acționare fără întreținere;
– Cadru complet pentru protecția motorului;
– Placă optimizată pentru o uzură redusă;
– Rezervor de apă montabil fără unelte;
– Covor Vulcolan montabil fără unelte;
– Roți pentru transport

MEq
By MEq iulie 16, 2017 17:50