Alianţă între John Deere şi Kespry pentru integrarea sistemului de dronă pe şantiere

MEq
By MEq aprilie 5, 2017 11:29

Alianţă între John Deere şi Kespry pentru integrarea sistemului de dronă pe şantiere

John Deere și Kespry au anunțat o alianță strategică exclusivă la nivel mondial prin care dealerii John Deere Construction & Forestry vor oferi sistemul Kespry Aerial Intelligence clienților lor pe şantierele din întreaga lume. Începută în America de Nord, alianța permite clienților John Deere să folosească platforma complet integrată Kespry pentru drone industriale pentru a capta date topografice cu o precizie de măsurare geodezică.

„Această tehnologie îi va ajuta pe dealerii noștri să ofere un flux de lucru perfect pentru dezvoltarea şantierelor și construcția de drumuri, de la planificarea proiectului până la nivelarea pământului“, a declarat Andrew Kahler, product marketing manager, John Deere WorkSight. „Datele colectate de sistemul Kespry îi vor ajuta pe clienții noștri și pe operatorii utilajelor să ia decizii care reduc costurile și îmbunătățesc productivitatea, optimizând şantierul și petreacând mai puțin timp pe teren.“

Fondată în 2013, Kespry oferă un sistem de dronă complet automat, care decolează, zboară pe un traseu desemnat și aterizează fără intervenția operatorului. Cu Kespry Drone 2s, disponibil acum în întreaga rețea John Deere, clienții pot crea cu ușurință o misiune printr-o simplă atingere degitală, colectând, analizând și partajând date geodezice.

„Relația pe care o avem cu John Deere va accelera adoptarea soluțiilor de drone pe piețele industriale și va schimba rapid modul în care se lucrează în construcții, drumuri și în alte sectoare industriale“, a declarat George Mathew, preşedinte şi CEO al Kespry.
John Deere a ales Kespry pe baza interoperabilităţii cu tehnologiile John Deere WorkSight și ușurinței utilizării de către clienți. Acordul dintre cele două companii include ca Kespry să lucreze cu dealerii John Deere pentru a-i instrui și certifica în utilizarea platformei Kespry 2s.

Kespry dezvoltă toate serviciile hardware, software şi cloud ce oferă o soluţie precisă şi foarte eficientă, de pe teren până la finalizarea procesului de „survey” şi colectare de date. Este lider în sectorul platformelor aeriene inteligente şi transformă felul în care organizaţiile colectează, analizează şi fac schimb de date. Sistemul Kespry Drone 2s zboară autonom, fără să necesite pilotare manuală, folosind senzori pentru evitarea obstacolelor. Pentru a face faţă în zone congestionate, noua dronă Kespry 2s este primul sistem automat ce include un senzor „on-board” LiDAR ce detectează automat şi evită obstacole precum copaci, macarale sau clădiri.

MEq
By MEq aprilie 5, 2017 11:29