Nokian Tractor King – revoluționar de la exterior până la interior

MEq
By MEq iunie 19, 2018 17:42

Nokian Tractor King – revoluționar de la exterior până la interior

Nokian Tractor King este o nouă anvelopă de tractor pentru cele mai grele utilaje și cele mai dificile terenuri din domeniile forestier, al lucrărilor terasiere și al construcțiilor de drumuri. Designul său, de la noul model al benzii de rulare până la carcasa ranforsată, este unul revoluționar pentru o anvelopă de tractor.

Pretențiile anvelopelor ideale pentru tractoare au devenit tot mai greu de îndeplinit, întrucât masa utilajelor, puterea și viteza de deplasare au crescut mereu. Pentru o utilizare sigură și durabilă în sectoarele forestier, terasier și de construcții de drumuri, Nokian Tyres prezintă acum noua anvelopă Nokian Tractor King. Cu o durabilitate și o tracțiune de excepție, puterea tractorului poate fi acum transferată la sol mai bine ca oricând, împingând limitele operării acestor utilaje.

Nokian Tractor King este revoluționar de la suprafață până la bază. În esență, are carcasa unei anvelope grele pentru aplicații terasiere, ranforsată cu benzi de oțel, straturi suplimentare de cablu textil și pereți laterali armați cu Aramid. Acest lucru, combinat cu un compus puternic de cauciuc, îl face extrem de rezistent la tăieturi și perforări în lucrări forestiere, terasiere și de construcții de drumuri.

Numeroase anvelope profilate sunt afectate de vibrații, care se agravează odată cu viteza și uzura pneului. Nokian Tractor King oferă un rulaj lin chiar și la viteze ridicate. Durabilitatea, rezistența la uzură și procesul de producție ecologic le fac o alegere durabilă pentru aplicații forestiere moderne, oferind operatorului liniște în toate condițiile de lucru.

Caracteristici principale
– tracțiune cu 50% mai mare pe margini comparativ cu modelul convențional pentru lucrări forestiere. Noul model al benzii de rulare oferă aderență în toate tipurile de teren, de la sol lutos până la nisip.
– 65 km/h viteză maximă. Design inovator al benzii de rulare, rezistent la uzură, pentru un kilometraj lejer și eficient.
– 320 kPa capacitate mare de încărcare. Durabilitate în cele mai dificile condiții. Un design revoluționar al materialului și al pereților laterali, pentru o rezistență de top la perforare.

Nokian Tractor King este prezentată în premieră publicului la Euroforest 2018, împreună cu gama completă de anvelope forestiere Nokian Tyres. Ca o încununare a experienței îndelungate și a procesului de dezvoltare intensă, Nokian Tyres prezintă la Euroforest 2018 mai multe produse de ultimă oră care să vină în sprijinul profesioniștilor din sectorul forestier, pentru a obține maximum de la harvesterele (cut-to-length), skidderele și tractoarele cu care lucrează.

MEq
By MEq iunie 19, 2018 17:42