50 de ani de inovare în domeniul macaralelor mobile pentru Kennis, un brand Hyva

MEq
By MEq septembrie 10, 2018 22:11

50 de ani de inovare în domeniul macaralelor mobile pentru Kennis, un brand Hyva

Kennis, o marcă de macarale din portofoliul Hyva, are o istorie îndelungată în sectoarele de transport și construcții. Acum, sărbătorește 50 de ani de proiectare și producție a macaralelor mobile cu braț articulat care pot fi ușor așezate pe șinele integrate în podeaua remorcii, pe platforma camionului sau pe șine fixe. Din 1991, Kennis este oficial parte a companiei Hyva, iar producția de macarale a fost alocată fabricii Hyva din Poviglio, Italia, din 2013.

Această soluție specifică de macarale necesită un nivel ridicat de inovare, personalizare, produse de calitate și servicii excelente pentru clienți. Inovația continuă Kennis este evidențiată de noua generație de macarale Kennis, odată cu noul model 13-RL și cu versiunea modernizată a lui 16-R, precum și cu intrarea pe piața soluțiilor cu acționare electrică, prin noile macarale e-Power.

Cu îmbunătățiri la nivel de masă, emisii, siguranță și ergonomie, noile linii de macarale Kennis vor deservi clienții care trebuie să facă față ultimelor reglementări și să beneficieze la maximum de sarcina utilă. Prin introducerea acționării electrice (în locul celei convenționale, diesel) se obțin avantaje considerabile suplimentare, inclusiv o eficiență energetică îmbunătățită și un impact mai redus asupra mediului – fără emisii de gaze de evacuare și cu niveluri mai reduse de zgomot. De asemenea, oferă un mediu de lucru mult mai sănătos pentru operator, deoarece nu mai trebuie să înfrunte zgomotul și gazele motorului diesel, ceea ce este ideal în zone urbane, în lucrări pe timp de noapte și în spatii închise.

„Suntem mândri de moștenirea noastră și de cei 50 de ani de producție de macarale, dar totodată avem o perspectivă clară și asupra viitorului. Inițiativa noastră inovatoare e-Power va șlefui o parte a acestui viitor. Este un prim pas important pentru Hyva în oferirea de soluții electrice și îmbunătățirea sustenabilității produselor și soluțiilor Hyva”, a explicat Martin Kolkman, vicepreședinte Hyva International & Europa de Vest-Orientul Mijlociu-Africa.

Pe macaralele mobile Kennis e-Power Rolloader, motorul diesel convențional poate fi înlocuit cu un motor electric – unitatea este alcătuită dintr-un pachet de acumulatori, un motor electric, un sistem electronic de control inteligent ce optimizează alimentarea cu energie electrică și un display, care, printre altele, afișează starea acumulatorului. Acest sistem electric înseamnă că macaraua poate fi operată atunci când motorul camionului este oprit. Macaraua e acționată în liniște și nu există gaze de evacuare. Pachetele vor fi disponibile atât în versiunea ușoară (light-duty), cât și în cea grea (heavy-duty), fiecare cu o soluție de încărcare staționară și cu opțiuni de încărcare on-road.

Cei 50 de ani de inovații Kennis au dus la apariția unei noi game și la obținerea unei flexibilități care să corespundă diferitelor cerințe ale clienților în ceea ce privește timpii de funcționare, operare și deplasare, cu îmbunătățiri consistente în ceea ce privește siguranța, stabilitatea și ușurința în utilizare. Această bornă importantă va fi sărbătorită împreună cu dl. Joep Kennis, „creatorul” macaralelor Rolloader, în cadrul expoziției IAA 2018 de la Hanovra.

MEq
By MEq septembrie 10, 2018 22:11