50 de ani de experienţă Effer la Bauma 2016

MEq
By MEq aprilie 4, 2016 12:25

50 de ani de experienţă Effer la Bauma 2016

În perioada 11-17 aprilie, Effer va expune în zona exterioară de la Bauma. Printre noutăţi se vor afla sistemul de stabilizare V-Stab, regăsit pe modelul 955, sistemul electronic de management Progress 2.0 sau macaraua 95 TLF.

Producătorul italian de macarale Effer a anunţat pe scurt câteva dintre soluţiile şi inovaţiile pe care vizitatorii le vor putea descopei la stand. Printre acestea se numără sistemul de stabilizare V-Stab de pe un modelul 955, ce garantează o arie de operare a macaralei la capacitate maximă cu 35% mai mare şi care se bucură de un suucces tot mai mare pe pieţele locale şi internaţionale. De asemenea, Effer va prezenta caracteristicile noului sistem electronic de management Progress 2.0, pentru o ușurință maximă de utilizare și siguranța completă a operatorului și a încărcăturii.
O noutate va fi macaraua 95 TLF pe care Effer a proiectat-o şi construit-o pentru piaţa din Turcia, una în creştere şi cu multe oportunităţi de business. Acest utilaj va fi expus la stand de către partenerul turc al Effer, TLF Makine, ce va prezenta performanţele şi posibilităţile de operare ale macaralei. Pe lângă toate acestea vor mai fi diferite alte surprize interesante pentru vizitatori.
DSC_8209

MEq
By MEq aprilie 4, 2016 12:25