ZW-6 – noua linie de încărcătoare frontale compacte a HCME

MEq
By MEq martie 1, 2016 11:32

ZW-6 – noua linie de încărcătoare frontale compacte a HCME

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) va expune la Bauma noua linie de încărcătoare frontale compacte. Concepute pentru cerinţele pieţelor europene şi fabricate în Germania, noile modele oferă niveluri excepţionale de performanţă.

Încorporând tehnologie de vârf, ZW65-6, ZW75-6 și ZW95-6 au fost proiectate punând accent pe mediu și pe siguranța operatorilor. Ideale pentru o gamă largă de aplicații, utilajele sunt extrem de versatile, confortabile în utilizare și foarte fiabile. Maşinile se încadrează în clasa de greutăţi operaţionale de 4.7 – 5.4 t. Cu o înălţime de 2.4 m, acestea sunt uşor de transportat pe remorci, modelele ZW65-6 şi ZW75-6 având însă opţiunea deplasării cu viteze de 30 km/h. Ataşamentele se pot conecta rapid şi uşor graţie cuplorului rapid acţionat electrohidraulic, iar vizibilitatea bună din cabină asupra lor, şi nu numai, îi permite operatorului să facă mişcări precise şi sigure.

Articulaţia oscilantă autostabilizatoare creşte stabilitatea maşinii şi asigură un nivel ridicat de durabilitate şi control. De altfel, durabilitatea încărcătorului compact este demonstrată şi de braţul „single” foarte performant, cu profil rigid şi rezistent la forţele de torsiune. Cu cât acestea sunt mai mici asupra braţului, cu atât precizia este mai mare în operaţiuni de nivelare. Iar furtunurile şi cablurile braţului sunt trecute prin interior, protejând componentele vitale.

Motorul este unul Deutz Stage IIIB, cu sistem EGR răcit, tehnologie common rail şi catalizator de oxidare diesel (DOC). Astfel rezultă o întreţinere redusă și o fiabilitate excepțională, cu un interval de service al motorului de 500 ore. Capacul este ușor de deschis pentru un acces comod la compartimentul motor, la rezervorul de motorină și la filtrul de combustibil.
„Noile încărcătoare compacte Hitachi vin cu cea mai bună tehnologie în acest sector de piaţă. Oferă niveluri excepţionale de siguranţă şi vizibilitate. Suntem încântaţi să ne consolidăm calitatea ofertei noastre de încărcătoare frontale cu o gamă de produse atât de versatilă”, a afirmat Vasilis Drougkas, specialist HCME Wheel Loader.

MEq
By MEq martie 1, 2016 11:32