Yanmar CE a debutat noua sa linie de încărcătoare compacte pe șenile la Conexpo 2023

MEq
By MEq martie 24, 2023 15:28

Yanmar CE a debutat noua sa linie de încărcătoare compacte pe șenile la Conexpo 2023

Story Highlights

  • Yanmar CE
  • incarcator compact pe senile
  • Conexpo 2023
  • Yanmar TL100VS
  • Yanmar TL80VS
  • Yanmar TL75VS
  • Yanmar TL65RS

Related Articles

Yanmar Compact Equipment și-a făcut intrarea în clasa încărcătoarelor compacte pe șenile la târgul Conexpo 2023. Noua linie de modele TL65RS, TL75VS, TL80VS și TL100VS sunt utilaje de calitate care se ridică la standardele companiei în termeni de performanță, eficiență și fiabilitate. Cu puteri cuprinse între 67 și 103,5 hp, noile încărcătoare compacte pe șenile acoperă o gamă largă de nevoi ale clienților. Acestea completează gama de utilaje compacte Yanmar, formată deja din miniexcavatoare, încărcătoare compacte pe roți și transportoare pe șenile.

„Aceste noi încărcătoare compacte pe șenile creează o linie completă de utilaje compacte și suntem încântați să aducem mai multă valoare pe piață prin produsele fiabile pentru care suntem cunoscuți”, a declarat Buck Storlie, manager de produs, Yanmar Compact Equipment.

Performanţă
Noile CTL-uri (încărcătoare compacte pe șenile) Yanmar se remarcă prin calitatea construcției și prin durabilitate, fiind destinate industriei construcțiilor, amenajărilor peisagistice și închirierii. Motoarele diesel de încredere Yanmar Tier 4 Final oferă un plus de performanță. Experiența operatorului este un punct cheie al acestor utilaje, cu vizibilitate premium de 360 de grade și un scaun standard cu perna de aer, pentru un confort sporit. Trapa detașabilă oferă o funcție de siguranță optimizată pentru operator.

Eficienţă
Modelele includ, de asemenea, câteva funcții opționale de îmbunătățire a eficienței; acestea includ un dispozitiv de poziționare a uneltelor de lucru, tehnologia „return-to-position”, autonivelare, ride control și transmisie automată cu 2 viteze. Aceste caracteristici intuitive contribuie la îmbunătățirea productivității pe șantier și la reducerea curbei de învățare pentru operatorii noi, accelerând procesul de instruire.

Tehnologie
Încărcătoarele încorporează telematica opțională SmartAssist de la Yanmar regăsită pe linia de miniexcavatoare. Funcțiile variază de la detectarea și notificarea erorilor până la actualizări în timp real ale stării operaționale și rapoarte zilnice de lucru. SmartAssist include, de asemenea, protecție integrată împotriva furtului, permițând proprietarului utilajului să seteze un perimetru dintr-o anumită locație și să declanșeze o alertă în cazul în care perimetrul este depășit. Un display color tactil de 7 inch de ultimă generație vine în echiparea standard pe fiecare dintre noile CTL-uri.

Fiabilitate
În ton cu reputația producătorului pentru fiabilitate, fiecare utilaj vine cu o garanție de 2 ani/2.000 de ore și un tren de rulare suspendat cu sistem de articulație pivotant la puntea spate, pentru rezistență suplimentară în lucrări dificile. Această tehnologie de articulație utilizează o forță elastică proporțională pentru a reduce oscilația și pentru a stabiliza utilajul, contribuind la îmbunătățirea retenției materialului și a calității rulării. Împreună cu șenile cu bară de rulare extrem de durabilă, motoarele Tier-4 Final și caracteristicile de întreținere, noile încărcătoare compacte pe șenile Yanmar oferă un ROI maxim.

TL100VS va intra în producție în primăvara acestui an, iar pentru celelalte trei modele (TL65RS, TL75VS, TL80VS) producția va demara la sfârșitul lui 2023.

Yanmar și ASV au fuzionat oficial, devenind Yanmar Compact Equipment North America
Yanmar Compact Equipment North America (YCENA), care cuprinde mărcile Yanmar Compact Equipment și ASV, și-a finalizat statutul de entitate juridică unică. Această etapă vine la trei ani după ce Grupul Yanmar a achiziționat ASV Holdings, Inc. Acum, divizia Yanmar CE din America de Nord și ASV au devenit YCENA.

„Alinierea celor două mărci ne permite să ne concentrăm asupra expansiunii, asupra noilor produse și asupra creșterii strategice generale în America de Nord, găsind în același timp noi modalități de a ne deservi clienții”, a declarat Tate Johnson, președintele YCENA.

Brandurile Yanmar CE și ASV vor rămâne distincte în cadrul YCENA, fiecare marcă păstrându-și liniile de produse și rețelele de dealeri. În prezent, Yanmar CE oferă miniexcavatoare, încărcătoare compacte pe roți și transportoare pe șenile, cu accent pe construcții comerciale, construcții rezidențiale, aplicații de utilități și închirieri. ASV oferă încărcătoare compacte pe șenile și miniîncărcătoare pe roți pentru piețele de amenajări peisagistice și aplicații forestiere ușoare (defrișări și amenajări).

MEq
By MEq martie 24, 2023 15:28