XCMG va integra tehnologii Trimble de control al maşinii pe excavatoarele sale destinate pieţei globale

MEq
By MEq noiembrie 10, 2016 11:21

XCMG va integra tehnologii Trimble de control al maşinii pe excavatoarele sale destinate pieţei globale

Trimble şi XCMG Excavator Machinery Business Division (XCMG) au anunţat că vor lucra împreună pentru a integra soluții de control al mașinii Trimble pe excavatoare XCMG, oferind astfel tehnologii de vârf pentru piața mondială. Integrarea tehnologiei Trimble va permite clienților XCMG să beneficieze de avantajele Trimble Connected Site Solutions, precum modele 3D și date.

XCMG va produce anumite modele de excavator compatibile cu sistemele Trimble (Trimble Ready) din fabrică pentru a permite instalarea componentelor sistemului Trimble GCS900 Grade Control. Procesul de instalare rapidă și simplificată elimină necesitatea operaţiunilor de găurire, sudură, revopsire sau demontare la instalarea unei soluții de control al mașinii Trimble 2D sau 3D, reducând astfel timpii morți ai utilajului.
Sistemul Trimble GCS900 Grade Control este un sistem de control al mașinii pentru utilaje terasiere, implicate în lucrări de design al suprafețelor, pante/înclinaţii și aliniamente, toate accesibile operatorului pe un ecran din interiorul cabinei. Sistemul utilizează tehnologie GNSS, GPS, laser sau sonică pentru a poziționa cu precizie lama sau cupa, în timp real, reducând semnificativ supraexcavarea de material și îmbunătățind productivitatea și eficiența.

„Integrarea soluţiilor de control al mașinii Trimble pe excavatoarele XCMG îi asigură clientului valoare adăugată. Experiența Trimble în furnizarea de sisteme premium de control al mașinii și soluții Connected Site face alegerea ușor de făcut. Cele două soluții vor oferi clienților noștri un motiv și mai convingător pentru a alege excavatoare XCMG”, a declarat Zhang Hong, vice-director general al diviziei de excavatoare XCMG.
„Suntem încântaţi să lucrăm cu XCMG pentru a face tehnologia de control Trimble și soluțiile Connected Site disponibile pentru excavatoare lor”, a declarat Jim Green, director zonal pentru Trimble OEM Solutions, Civil Engineering and Construction Division. „Integrarea soluţiilor Trimble permite clienților noștri comuni un acces mai ușor și implementarea tehnologiilor de construcții pentru a-şi îmbunătăți competitivitatea, eficiența și productivitatea.”
Xuzhou Construction Machinery Group Co., Ltd. (XCMG) a fost înfiinţată în 1989 şi se numără printre cele mai mari companii producătoare de utilaje din China.

MEq
By MEq noiembrie 10, 2016 11:21