XCMG Machinery a lansat brandul de macarale G2

MEq
By MEq mai 13, 2024 18:04

XCMG Machinery a lansat brandul de macarale G2

Valorificând experiența de 61 de ani pe care o are în dezvoltarea de macarale și deservirea unei piețe pe care are peste 300.000 de utilizatori, XCMG Machinery a lansat oficial marca premium de macarale G2, cu scopul de a promova inovația și o valoare mai mare pentru utilizatori.

Platforma tehnică a brandului G2 introduce sistemul de valoare superioară „5-G”: G-ECO pentru conservarea eficientă a energiei pe întreg ciclul, G-ICON pentru controlul inteligent indiferent de scenariile de operare, G-Master pentru controlul precis în toate condițiile de lucru, G-Comfort pentru o operare plăcută și G-Safe pentru a garanta siguranța și calitatea ciclului de viață complet.

Platforma integrează întregul proces de aplicare, întreținere, operare și management al produsului, inclusiv 21 de tehnologii de bază și 31 de piese de schimb. Abordează 30 de probleme critice, precum extinderea lină a brațului de ridicare încărcat și controlul cooperativ inteligent al sistemului hidraulic și al motorului, precum și 11 tehnologii originale inovatoare, printre care extinderea sub sarcină, direcția inteligentă controlată electronic și multe altele.

Produsele sub marca G2 oferă performanțe și rezultate înalte pentru utilizatorii finali:
– Reducerea consumului total de combustibil cu peste 20%;
– Creșterea eficienței operaționale și a capacității de a acoperi toată gama de condiții de lucru cu 20%;
– Îmbunătățirea cu 30% a mișcărilor fine;
– Creșterea spațiului cabinei cu 10% și extinderea razei vizuale cu 15%;
– Economisirea cu 20% a timpului și energiei în termeni de întreținere și îmbunătățirea fiabilității cu 20%.

Cu platforma G2, XCMG își propune să structureze un sistem verde și circular pentru industria macaralelor și să obțină o situație de tipul „win-win” pentru toate părțile implicate, nu doar prin inovații de cercetare și dezvoltare, ci și prin modelul de afaceri.

„XCMG va colabora strâns, la nivel mondial, cu partenerii industriali și clienții săi pentru a duce mai departe inovația industrială, pentru un viitor mai bun, cu tehnologii de vârf, și pentru a construi un cluster de producție avansat, de ultimă generație, inteligent, eco, orientat spre servicii, cu contribuții solide la dezvoltarea de înaltă calitate și creșterea economiei reale”, a declarat Yang Dongsheng, președintele XCMG Group și XCMG Machinery.

MEq
By MEq mai 13, 2024 18:04