Wirtgen Group, la ConExpo 2017 – aproape de clienţi prin inovaţie şi performanţă

MEq
By MEq februarie 17, 2017 15:29

Wirtgen Group, la ConExpo 2017 – aproape de clienţi prin inovaţie şi performanţă

Wirtgen Group va expune la începutul lunii martie la Conexpo-Con/Agg 2017 noi utilaje şi tehnologii pentru construcţia de drumuri, reabilitarea drumurilor, extracția și prelucrarea mineralelor și a materiilor prime minerale, precum și reciclarea materialelor de construcție.

Pentru reabilitarea drumurilor, Wirtgen va prezenta noile freze la rece de înaltă performanță W 250i şi W 220i (freze mari pentru decapare pe suprafeţe largi), W 150 CFi şi W 120 CFi (două modele de ultimă generație de mașini de frezat compacte), precum și două modele din ultima generație de freze la rece mici, W 60 Ri și W 35 Ri.
De asemenea, va fi prezentat pentru prima dată finisorul de beton SP 64i. Acesta se alătură modelelor SP 61i și SP 62i, ce alcătuiesc noua serie SP 60, care în cele din urmă va înlocui la nivel global seria de succes SP 500. Seria SP 60 combină gama variată de aplicații ale SP 500 cu tehnologiile de ultimă oră ale seriei mai mari SP 90. Ca o altă soluție de pionierat în domeniul turnării de precizie a betonului, echipamentul de tratare ulterioară a suprafețelor din beton TCM 180i va întregi gama de produse nou prezentate de Wirtgen la Las Vegas.

Vögele
Vizitatorii ConExpo-Con/AGG vor putea experimenta tehnologiile inovatoare de finisoare şi grinzi telescopice Vögele. Clasa Mini va fi reprezentată de modelul SUPER 700-3i. Noile finisoare SUPER 2000-3i şi SUPER 2003-3i vor fi, de asemenea, expuse. Ambele mașini au fost concepute special pentru lucrări de pavare a autostrăzilor și pentru aplicații în zone industriale mari. Pe lângă acestea, vor mai putea fi întâlnite următoarele utilaje: SUPER 1800-3i Paver SprayJet, SUPER 2100-3i și alimentatorul mobil din seria PowerFeeder, MT 3000-2i Offset.

Noile finisoare SUPER 1700-3i şi SUPER 1703-3i vor fi expuse în premieră mondială la ConExpo. Finisorul pe şenile SUPER 1700-3i şi cel pe roţi cu pneuri SUPER 1703-3i sunt mașini de ultimă generaţie, potrivite pentru o gamă largă de aplicații – de la lucrări specifice de drumuri secundare până la autostrăzi. Datorită designului lor compact, acestea sunt ideale în aplicații comerciale și municipale.

Hamm
Liderul mondial de pe piaţa compactoarelor de asfalt și de sol aduce o serie de inovații, inclusiv noii cilindri compactori tandem din Seria HD+, precum şi modelele super-compacte HD CompactLine.
De asemenea, Hamm şi-a extins Seria H de compactoare de sol cu noi modele în clasa de până la 213 cm. Cu o varietate de opțiuni de echipamente, acestea pot fi personalizate în funcţie de lucrări. Hamm va prezenta şi un nou cilindru compactor cu roţi din cauciuc, cu un concept simplu de balast.

Noile modele ale seriilor DV+ și HD+, precum și compactoarele de sol din seria H utilizează conceptul inovator de operare Easy Drive. Toate compactoarele sunt acționate în același mod, cu modificări care se potrivesc cu funcțiile specifice ale fiecărei serii. Astfel, Hamm creează condiții ideale pentru o operare simplă, sigură și optimizată ergonomic.

Kleemann
Kleemann îşi va prezenta ultimele noutăţi pentru utilizarea eficientă în cariere, printre care: un concasor mobil cu con MOBICONE MCO 11 PRO. Robustul utilaj este echipat cu o unitate de acţionare diesel-electrică, cu consum redus, care permite operarea de la o sursă de alimentare externă. Sistemul integrat de alimentare continuă (CFS) garantează utilizarea optimă a concasorului, astfel încât pot fi procesate până la 470 t de material pe oră.
Pe lângă acesta, vor mai fi expuse alte trei echipamente reprezentative pentru seria EVO: concasorul mobil cu con MOBICONE MCO 9 Şi EVO, concasorul mobil cu impact MOBIREX MR 130 Zi EVO2 şi concasorul mobil cu fălci MOBICAT MC 110 Zi EVO. Sunt modele cu dimensiuni compacte, uşor de transportat şi flexibile din punctul de vedere al uzului, atât pentru rocă naturală, cât şi în aplicaţii de reciclare în construcții. Totodată sunt foarte puternice şi asigură o calitate ridicată a produsului finit. Conceptul simplu de funcționare al unităților EVO suportă un control intuitiv și oferă opțiuni excelente de interconectare.

MEq
By MEq februarie 17, 2017 15:29