Vermeer a lansat o noua generație a tocătorului orizontal HG4000

MEq
By MEq august 23, 2022 19:27

Vermeer a lansat o noua generație a tocătorului orizontal HG4000

Story Highlights

  • Vermeer
  • tocator orizontal
  • Vermeer HG4000
  • horizontal grinder
  • wood waste recycling applications

Related Articles

Vermeer continuă să inoveze și introduce tocătorul orizontal HG4000 reproiectat. Această nouă generație a lui HG4000 oferă performanțe puternice într-o varietate de aplicații de reciclare a deșeurilor lemnoase. Este echipat cu un motor diesel Cat C13B Stage V/T4F de 399,7 kW (536 hp), un tambur dublu Seria III, sistem de alimentare îmbunătățit pentru a se adapta mai bine diferitelor tipuri de materiale și multe îmbunătățiri de performanță și durabilitate. De asemenea, este mai puțin zgomotos, cu un nivel de operare de 112 dba.

„Această nouă generație a lui HG4000 are la bază acele calități ce decurg din componente mai robuste și un motor puternic, pentru a aduce o performanță mai bună la locul de muncă și o capacitate de service îmbunătățită. Noul HG4000 este optimizat pentru operațiuni de compostare, pentru producătorii de biocombustibili, echipele de defrișare a terenurilor și municipalități deopotrivă”, a declarat Jeff Bradley, manager de produs Vermeer.

HG4000 are o capacitate a platformei de alimentare de 3,5 metri cubi. Dispune de performanța de tăiere dovedită a tamburului dublu Seria III, patentat Vermeer, cu ciocane și vârfuri reversibile, aproape dublând durata de uzură comparativ cu modelelor cu o singură față. Noua placă grea de presiune de pe HG4000 ajută la o acțiune de tăiere impresionantă a tamburului, iar structura reproiectată de montare a acestei plăci simplifică procesul de înlocuire a lamei de uzură.

HG4000 dispune de o nouă rolă de alimentare, care se folosește de dinții agresivi și de presiune pentru a avea control asupra materialului alimentat. Iar telecomanda wireless vine standard cu HG4000, permițând operatorilor să ruleze majoritatea funcțiilor utilajului de la o distanță de până la 91,4 m.

Reproiectatul tocător Vermeer HG4000 încorporează mai multe servicii și îmbunătățiri de întreținere, inclusiv un sistem de tensionare a curelei de transmisie care nu necesită mișcarea motorului la reglare, scuturi laterale mari cu balamale, pentru un acces mai bun de întreținere și un motor puternic Cat. De asemenea, poate fi echipat cu un magnet opțional pentru banda de descărcare și un scripete cu cap magnetic pentru a extrage metalul din partea de sus și de jos a materialului de pe bandă.

Dimensiunile tocătorului HG4000:
– lățime de transport: 2,5 m;
– înălțime: 4 m;
– lungime semiremorcă cu cuplă șa de tractare: 9,7 m;
– masa; 24.000 kg
– lungime semiremorcă cu proțap / cârlig: 11,3 m
– masa: 25.000 kg

MEq
By MEq august 23, 2022 19:27