Un nou design pentru viitoarele cabine de macarale Linden Comansa

MEq
By MEq mai 31, 2017 12:30

Un nou design pentru viitoarele cabine de macarale Linden Comansa

Producătorul spaniol de macarale Linden Comansa a prezentat în premieră la evenimentul Vertikal Days din UK, de la finele lunii mai, noua sa cabină, care va fi lansată vara aceasta.

„Forma pătrată este nouă și ideală”; „Este foarte spațioasă și strălucitoare”; „Folosește geam drept, pentru a evita distorsiunile și pentru a-l putea înlocui cu ușurință, dacă este necesar” … Acestea au fost câteva dintre comentariile auzite la show-ul Vertical Days despre noua cabină Linden Comansa, prezentată publicului în premieră. Prezența acestui nou design la cel mai important show pentru macarale & echipamente de ridicat din Marea Britanie (Silverstone, 24 și 25 mai) a fost o solicitare specială a dealerului Linden Comansa, City Lifting.

„Am avut ocazia să vedem prototipul noii cabine la începutul anului, la sediul Linden Comansa din Spania, împreună cu alți clienți și dealeri”, spune Trevor Jepson, proprietar al City Lifting. „Reacția noastră inițială a fost de surprindere, din cauza absenței liniilor curbe, destul de obișnuite la cabinele celor mai multi producători. Dar ne-a plăcut din prima, chiar înainte de a vedea interiorul, care este foarte luminos și spațios. Am vrut să o prezentam la Vertikal Days pentru a vedea reacția clienților noștri, iar adevărul este că suntem foarte mulțumiți, deoarece toți au fost încântați de această nouă cabină”.
Numeroasele avantaje ale acestui nou design vor fi anunțate în curând, când Linden Comansa va lansa oficial noua cabină, vara aceasta.

MEq
By MEq mai 31, 2017 12:30