Trimble anunță disponibilitatea din fabrică a opțiunii Trimble Ready pentru anumite excavatoare Kobelco

MEq
By MEq mai 3, 2018 15:33

Trimble anunță disponibilitatea din fabrică a opțiunii Trimble Ready pentru anumite excavatoare Kobelco

Trimble și Kobelco au anunțat introducerea unei opțiuni Trimble Ready pentru modelele Tier 4 Final Kobelco. Excavatoarele livrate de la fabrica Kobelco sunt acum gata pentru instalarea platformei Trimble Earthworks Grade Control, ceea ce reduce semnificativ costurile și complexitatea instalării ulterioare de către client. Anunțul a fost făcut pe 23 aprilie, la Intermat 2018 Paris, unul dintre cele mai mari târguri de utilaje și echipamente pentru construcții din Europa.

„Acesta este un alt pas înainte în adoptarea de către Kobelco a tehnologiei pentru construcții. Posibilitatea de a le permite clienților să comande un excavator Tier 4 Final de la fabrica Kobelco și care să necesite doar unelte de mână pentru instalarea completă a unui sistem Trimble Earthworks este un avantaj incredibil”, a spus Troy Rigby , Manager OEM pentru Trimble Civil Engineering and Construction, Asia Pacific.

La rândul său, Masayuki Komiyama, manager de marketing, Kobelco Construction Machinery Co., Ltd., a spus: „Kobelco are plăcerea de a anunța opțiunea Trimble Ready pentru modelele noastre de excavatoare din clasa de 20 t, pe parcursul anului 2018 urmând și alte modele. Fiind mai rapid și mai puțin costisitor de instalat, de sistemul de control al mașinii beneficiază atât contractorii, cât și distribuitorii locali, contribuind la îmbunătățirea productivității globale pe șantierele de construcții.”

Rețeaua globală de distribuție SITECH a Trimble furnizează servicii de instalare, instruire personalizată și suport tehnic local pentru platforma Trimble Earthworks Grade Control instalată pe excavatoarele Kobelco. Dealerii SITECH înțeleg modul de aplicare a soluțiilor Trimble Connected Site în cadrul operațiunilor de șantier, pentru a îmbunătăți în mod eficient productivitatea utilajelor.
Excavatoarele Kobelco Tier 4 Final Trimble Ready vor fi disponibile în Australia și Europa începând din mai 2018. Platforma Trimble Earthworks Grade Control pentru excavatoare este disponibilă la nivel global prin intermediul rețelei de dealeri SITECH.

MEq
By MEq mai 3, 2018 15:33