Trei macarale Linden Comansa la Bauma 2016

MEq
By MEq februarie 5, 2016 00:19

Trei macarale Linden Comansa la Bauma 2016

Producătorul spaniol de macarale Linden Comansa va expune la standul propriu (pe care-l va împărţi cu partenerul BKL Baukran Logistik GmbH) din cadrul târgului trei dintre cele mai de succes macarale ale sale: o macara turn cu braţ înclinat (luffing-jib) şi două turn de tipul flat-top.

Cererea pentru macarale turn cu braţ înclinat este în creştere în multe părţi ale lumii, iar unul dintre scopurile Linden Comansa la acest târg va fi continuarea promovării propriei game extinse de astfel de macarale, care constă din 12 modele diferite, cu sarcini maxime între 8 şi 30 t. Pentru aceasta, producătorul va expune modelul LCL 280, cu o sarcină max. de 18 t, macara ce are versiuni şi de 12 sau 24 t. LCL 280 este una dintre cele mai populare macarale cu braţ înclinat Linden Comansa, iar recent a fost revizuită de către centrul de design al producătorului, beneficiind de numeroase îmbunătăţiri.

Macaraua flat-top 21LC750 este probabil cel mai de succes model din istoria recentă a Linden Comansa. Acest model de mare capacitate (24, 36 sau 48 t) este potrivit pentru lucrări în industrie, infrastructură sau proiecte miniere. Lansată în 2009 şi revizuită recent şi optimizată, macaraua revine la Bauma după ce a fost expusă şi la ediţia din 2010.

Cel de-al treilea model care va fi prezentat este 11LC160, cu o sarcină max. de 8 t. Macaraua face parte din seria LC1100, care a fost revizuită de către departamentul de cercetare&dezvoltare al Linden Comansa, incluzând numeroase îmbunătăţiri, printre care controlul frecvenţei momentului de rotire. Această macara este concepută să ofere performanţe mai bune în şantiere industriale de dimensiuni mici şi în proiecte comerciale.

Macara turn cu brat inclinat (luffing-jib) LCL280 Linden Comansa in Dubai

Macara turn cu brat inclinat (luffing-jib) LCL280 Linden Comansa in Dubai

MEq
By MEq februarie 5, 2016 00:19