TL12V2, primul model cu ridicare verticală din gama Takeuchi

MEq
By MEq februarie 18, 2016 14:07

TL12V2, primul model cu ridicare verticală din gama Takeuchi

TL12V2 este cel mai nou mini-încărcător pe şenile Takeuchi şi primul model cu ridicare verticală. TL12V2 are numeroase caracteristici ce-i cresc performanţa şi durabilitatea – stabilitate şi vizibilitate mai bune, vibraţii reduse şi o înălţime mai mare de ridicare.

Versiunea cu ridicare verticală TL12V2 are o capacitate de operare cu 45% mai mare decât modelul radial TL12. În plus, braţul cu ridicare verticală asigură o înălţime mai mare de ridicare şi stabilitate mai mare. Noul mini-încărcător pe şenile este propulsat de un motor diesel Kubota de 3.8 l, de 111,3 hp, conform cu norma de emisii americană EPA Tier 4F.
Utilajul oferă o vizibilitate mai bună în spate, iar staţia operatorului a fost coplet reorganizată, cabina fiind mai lată şi mai confortabilă. La interior, un monitor color multifuncţional de 5.7 inch furnizează operatorului toate informaţiile necesare.
TL12V2 beneficiază de un design silenţios al şenilelor, ce reduce zgomotul şi vibraţiile, având un nou profil al benzii de rulare, ce asigură o flotaţie mai bună. Noul papuc de contact dintre rolă şi şenilă reduce vibraţiile şi îmbunătăţeşte calitatea cursei. De asemenea, trenul de rulare al lui TL12V2 a fost alungit pentru o stabilitate mai mare.

MEq
By MEq februarie 18, 2016 14:07