Tigercat a lansat încărcătorul-transportor 2160

MEq
By MEq ianuarie 1, 2018 16:53

Tigercat a lansat încărcătorul-transportor 2160

Noul încărcător-transportor Tigercat 2160 este potrivit în depozitele forestiere, precum și în diferite aplicații industriale grele off-road. Modelul 2160 are o capacitate de încărcare de 27 t și este echipat cu sistem de transmisie Tigercat WideRange și punți cu boghiu, proiectate și construite de Tigercat, pentru un efort ridicat de tracțiune, viteze bune la deplasare și fiabilitate mecanică.

Structura superioară este dotată cu un sistem de braț articulat de 9 m lungime, cu o capacitate mare de ridicare și o construcție heavy-duty. Utilajul este extrem de stabil. Designul unic Tigercat al secțiunii centrale pune accent pe stabilitatea excelentă, permițând mașinii să ridice sarcini mari fără a necesita utilizarea stabilizatorilor.

Sistemul de rotire la 360 de grade cu buclă închisă, împreună cu brațul cu acțiune rapidă și fină asigură productivitate și eficiență la încărcarea, stivuirea și sortarea buștenilor sau a altor materiale. Transmisia WideRange asigură un efort ridicat de tracțiune, viteze rapide de lucru și o eficiență excelentă a combustibilului, fără a necesita schimbarea treptelor de viteze. Aceasta se alătură presiunii reduse la sol și capacităților de performanță ale osiilor boghiului, proiectate de Tigercat pentru performanțe de primă clasă. Motorul Tigercat FPT N67 Tier 4f, cu o putere nominală de 212 kW (285 hp), permite funcționarea simultană a tuturor acestor funcții, rezultând o productivitate de neegalat.

MEq
By MEq ianuarie 1, 2018 16:53